Σενάρια για τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη ενόψει του Πάσχα

Στο “τραπέζι” φαίνεται πως βρίσκεται το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απευθύνει τηλεοπτικό μήνυμα για την πανδημία ενόψει του Πάσχα, τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με πληροφορίες. Θεωρείται πιθανό, ο Πρωθυπουργός να απευθύνει αυτό το τηλεοπτικό μήνυμα έπειτα από τις τελικές εισηγήσεις των ειδικών, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απορρίπτεται το σενάριο για “Πάσχα στο χωριό”, όπως όλα δείχνουν.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει έναν “οδικό χάρτη” που αφορά στην σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι αύριο συνεδριάζει η Ολομέλεια της Επιτροπής των ειδικών, προκειμένου να αναλύσει τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η εισήγησή τους θα είναι αρνητική για το σχέδιο “Πάσχα εκτός πόλεων”, καθώς η κατάσταση με την πανδημία δεν επιτρέπει αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο “ρίσκο”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.