Μπογδάνος! Πως από το “είναι αλήτες, πουλάνε και τη μάνα τους…” για το Μακεδονικό, πήγε τώρα στο “πιστεύουν ότι είναι μια καλή συμφωνία. Το δέχομαι…”

Ένας ένας στην ουρά … παίρνουν σειρά οι βουλευτές της ΝΔ που την προηγούμενη περίοδο “καπήλευσαν” πολιτικά επάνω στις ευαισθησίες ή και την παραπληροφόρηση μεγάλου τμήματος των πολιτών ως προς την Συμφωνία των Πρεσπών για να τους στρέψουν εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργήσουν εκείνο το περίφημο “ρεύμα” των syriza-haters!

Έτσι μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη που προχτές στην Βουλή άνοιξε τον “χορό” της πολιτικής κωλοτούμπας της ΝΔ ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, αφού φέρνει προς κύρωση στην Βουλή 3 (τρία) Μνημόνια Συνεργασίας με την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (και οχι φυσικά “βέτο” όπως υποσχόταν…), σειρά πήρε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Από τους πλέον επιθετικούς την προηγούμενη περίοδο κατά των σημερινών συναδέλφων του, του ΣΥΡΙΖΑ, αφού φώναζε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ ” είναι αλήτες ρε παιδιά, πουλάνε και τη μάνα τους, πόσο μάλλον την Μακεδονία…”, τώρα προτίμησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Σε εντελώς άλλους τόνους ακούγεται να δηλώνει σε εκπομπή (“Χωρίς Χρώμα” – High TV) : “Οι Πρέσπες έχουν την σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ, το σέβομαι αυτό. Και αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί από την Επιτροπή Εξωτερικών θεωρούν οτι είναι πραγματικά μια καλή συμφωνία. Το δέχομαι …”!

Βέβαια το πονηρό σημείο – πέρα από την αγωνία του “αν θα τα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ” ώστε να μην αναγκαστεί να τα ψηφίσει μόνη της η ΚΟ της ΝΔ – είναι η τοποθέτηση: “Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψηφίσει αφήνονται τα περιθώρια έκφρασης ενστάσεων ή και επιφυλάξεων στην ΚΟ της ΝΔ” …

Και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο … θέλουν οι “υπερπατριώτες” της ΝΔ τώρα στο Μακεδονικό! Και είναι πρόθυμοι για κάθε “κωλοτούμπα” προκειμένου να το πετύχουν…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.