Νίκος Παππάς: “Η ΝΔ επιδεικνύει θράσος απέναντι στον λαό και εθελοδουλία απέναντι σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Απάλλαξε τα κανάλια από το 97,5% της τρίτης δόσης…”

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς με συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Παππάς στάθηκε ιδιαίτερα στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας αλλά και των συνεπειών της στην πραγματική οικονομία της κοινωνίας αλλά και στην υποκριτική της στάση στο θέμα των αδειών των καναλιών με αφορμή την Εξεταστική της Βουλής .

«Η Ν.Δ. πρέπει να καταλάβει ότι δεν όλα προπαγάνδα, υπάρχει και η πραγματική ζωή. Εκεί όπου οι άνθρωποι συνωστίζονται στα λεωφορεία για να πάνε στη δουλειά τους, καθώς είναι “εξαρτημένοι από το μισθό τους”, εκεί όπου ζουν χωρίς μέτρα προστασίας της υγείας τους, εκεί όπου βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρεί ότι μπορεί να λέει πως φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο». Αυτά ανέφερε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους δημοσιογράφους Χρήστο Νικολαΐδη και Στέφανο Διαμαντόπουλο, για την κυβερνητική διαχείριση στο θέμα της πανδημίας.

Ο βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε ότι οι ΜμΕ «φορτώνονται τα χρέη του κορωνοϊού, επειδή η πολιτική ηγεσία έκανε λάθη» και ότι, καθώς τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης θα περάσουν μέσα από τις τράπεζες, «όποια επιχείρηση έμεινε εκτός των χρηματοδοτήσεων για τον Covid και το ΤΕΠΙΧ, μένει και εκτός του συγκεκριμένου Ταμείου. Το “Άγιο Δισκοπότηρο”, υποτίθεται, της σωτηρίας της επιχειρηματικότητας αποδεικνύεται μικρό και αφορά πολύ λίγους».

Χαρακτήρισε «προσβλητικό για τον κοινό νου» το χθεσινό σόου Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, όπου «πήγε να επιθεωρήσει 40 λεωφορεία, που πήραμε με υψηλό κόστος και leasing και τα οποία είναι ακατάλληλα για συνθήκες πανδημίας, καθώς, για παράδειγμα, ο αριθμός των παραθύρων τους δεν είναι αυτός που προβλέπουν οι υγειονομικό κανόνες».

Σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών επί ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική ΣυμμαχίανΙΚΟς, σημείωσε ότι «το Δημόσιο εισέπραξε χρήματα, δεν δαπάνησε. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, ξυπνάει μια υπόθεση από έναν αποτυχόντα του διαγωνισμού αδειών, που έχει δικηγόρο τον κ. Λοβέρδο και ήταν για χρόνια συνεργάτης του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον κ. Θεοδωρικάκο». Για να προσθέσει: «Τα κανάλια λειτουργούν με άδειες, βάσει του νόμου 4339/2015, και πλήρωσαν -από το 2018- τις δύο πρώτες δόσεις. Η Ν.Δ. τα απάλλαξε από το 97,5% της τρίτης δόσης. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση, η ίδια έχει ήδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Επιδεικνύει θράσος απέναντι στον λαό και εθελοδουλία απέναντι σε συγκεκριμένα συμφέροντα».

 

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.