Ο Τσίπρας απορρίπτει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ την οποία «γλυκοκοιτάζει» το Βερολίνο

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να απορρίπτει φερόμενο γερμανικό σχεδιασμό για συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, γράφει το Antinews, που παραθέτει το ακόλουθο παραπολιτικό παρασκήνιο, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από κάποια πηγή, ούτε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, σαφώς και υπολείπεται, μέχρι και τώρα, της ΝΔ.

»Η βασική αιτία είναι ότι ο Α. Τσίπρας περισσότερο δεν θέλει, παρά δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει την κυβερνητική κατάρρευση.

»”Αν τους πιέσει πέφτουν. Και μετά;” έλεγε σε πηγαδάκι πολιτικών συντακτών στέλεχος και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να περιγράψει το απρόθυμο του Αλέξη Τσίπρα να “εισπράξει” την κυβερνητική κατάρρευση μέσα σε μία οικονομία που “δεν υπάρχει” στα ερείπια της “μετάCovid” Ελλάδας.

»Μάλιστα -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- δεν είναι καθόλου θετικός στην προοπτική συγκυβέρνησης, όπως “γλυκοκοιτάζει” το Βερολίνο.

»”Θα φθαρούμε και δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Πρέπει να πάμε σε καθαρές λύσεις όποτε και αν γίνουν εκλογές” έλεγε σε συνεργάτη του.

»Αλλά πόσο “καθαρές λύσεις” θα προσφέρουν οι εκλογές σήμερα;

»Με μία ΝΔ που ιδανικά και με συσπείρωση της τελευταίες στιγμής θα έφτανε στο 32% και με έναν ΣΥΡΙΖΑ, περί το 28-30%;», διερωτάται το Antinews.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.