Δεν μπορούν να επισκιάσουν το μεγαλείο του Ελληνισμού!

Κάθε φορά που η κάμερα γυρνούσε από τους Στρατιώτες της Ελλάδας στην εξέδρα των επισήμων, συναισθήματα θλίψης και οργής πλημμύριζαν τους Έλληνες. Η υπερηφάνεια για τους εύζωνες γινόταν ντροπή για τους προύχοντες, που δυστυχώς κρατούν την τύχη της Ελλάδας στα χέρια τους.

Ένα υπερήφανο έθνος, το πρώτο έθνος που γέννησε πολιτισμό σε ολόκληρη τη γη, να εκπροσωπείται από τέτοια άχρωμα πρόσωπα, που δεν είχαν ουδεμία συναίσθηση του τι ακριβώς εκπροσωπούν. Όπως αποδείχτηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με την θλιβερή παρουσία τους, την ανεπάρκεια τους, την αδυναμία τους να εκπροσωπήσουν έναν πραγματικό γίγαντα: Τον Ελληνισμό.

Απέτυχαν παταγωδώς να εκφράσουν την Ελλάδα. Έγιναν περίγελος αυτόν που μας οφείλουν τα φώτα του πολιτισμού. Δεν κατάφεραν να προσελκύσουν ούτε έναν ηγέτη ξένου κράτους για να παρευρεθεί σε αυτή την ιστορική στιγμή. Απαγόρευσαν όμως και στον πρωταγωνιστή της εθνεγερσίας, τον περήφανο ελληνικό λαό να παρευρεθεί για να τιμήσει τους Αγίους προγόνους του.

Η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στο πύρινο μήνυμα του Ίκαρου μας εν ώρα πτήσης από το F – 16. Πρώτη φορά από το 2016 που καθιερώθηκε η συνομιλία Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πιλότο.
Με τα χέρια σταυρωμένα – μαζί με τον κύριο που την συνόδευε, αλήθεια πότε άλλοτε ο αρχηγός του κράτους παρακολουθεί παρέλαση μετά συντρόφου; – παρακολουθούσε ακόμα και την προεδρική φρουρά να παρελαύνει μπροστά της. Γύρισέ ακόμα και την πλάτη της την ώρα που ο αρχηγός της παρέλασης παρουσίαζε το ξίφος.

Αποδεικνύονται για άλλη μια φορά ελάχιστοι να εκπροσωπήσουν το Ελληνικό Έθνος. Ελάχιστοι όμως και για να το επισκιάσουν, όσο κι αν προσπάθησαν, υποβιβάζοντας την εθνεγερσία με την ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές ή την αμερικανική επανάσταση.

Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι οι Έλληνες έχουν πατρίδα. Όχι οι ελέω διορισμού προύχοντες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.