Πολάκης: Θα ζήσουμε άσχημες στιγμές – Λίγοι, άσχετοι και επικίνδυνοι

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για μία ακόμα φορά ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την κατάσταση στο ΕΣΥ και προβλέπει πως «θα ζήσουμε άσχημες στιγμές».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει πως η λίστα του ΕΚΑΒ είναι 27 σελίδες και 133 ασθενείς αναζητούν κρεβάτι ΜΕΘ.

«Η κόκκινη γραμμή ξεπεράστηκε. Θα ζήσουμε άσχημες στιγμές!

»Τα «έξυπνα μέτρα» είναι Συμπαντική ηλιθιότητα!», γράφει και προσθέτει:

«Κλινικές COVID, κρεβατια ΜΕΘ, προσωπικό, φάρμακα, κεντρικό επιτελείο διαχείρισης στο ΕΚΕΠΥ με επίβλεψη όλου του ΕΣΥ από ανθρώπους που έχουν γνώση για βαρέως πάσχοντες, δωρεάν μαζικά τεστ, ανίχνευση στην πρωτοβάθμια των επικίνδυνων περιστατικών!

»Αυτά έπρεπε να έχουν γίνει! Τα φωνάζουμε από τον Νοέμβρη», τονίζει.

«Ουτε ήθελαν ούτε μπορούσαν. Μονο λοκνταουν στον ελεύθερο μας χρόνο ,απαγόρευση κυκλοφορίας, κλειστα μικρομάγαζα αφενος και «σαρδελοποίηση»στα ΜΜΜ και στους μεγάλους εργασιακούς χώρους αφετέρου! Λίγοι, άσχετοι και επικίνδυνοι» καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

27 σελιδες η ΛΙΣΤΑ του ΕΚΑΒ, 133 ασθενείς αναζητούν κρεββάτι ΜΕΘ διασωληνωμενοι σε θαλάμους!

Το ΕΚΑΒ αδυνατεί να μεταφέρει τα περιστατικά γρήγορα ακόμα και όταν αδειάζει κρεββάτι .

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ!!

Θα ζήσουμε άσχημες στιγμές !

Τα «έξυπνα μέτρα» είναι Συμπαντική ηλιθιότητα!!

Κλινικές COVID, κρεββατια ΜΕΘ, προσωπικό, ΦΑΡΜΑΚΑ, κεντρικό επιτελείο διαχείρισης στο ΕΚΕΠΥ με επίβλεψη όλου του ΕΣΥ από ανθρώπους που ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ, δωρεάν μαζικά τεστ, ανίχνευση στην πρωτοβάθμια των επικίνδυνων περιστατικών !!!

ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ !!!

ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ

Ούτε ήθελαν ούτε μπορούσαν. Μόνο λοκνταουν στον ελεύθερο μας χρόνο, απαγόρευση κυκλοφορίας, κλειστά μικρομάγαζα αφενός και «σαρδελοποίηση» στα ΜΜΜ και στους μεγάλους εργασιακούς χώρους αφετέρου!.

Λίγοι, άσχετοι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.