Πανικός Μητσοτάκη και απίστευτη επίθεση σε Twitter και Facebook : «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία»

Το μεγάλο “αγκάθι” στην προσπάθειά του να επιβάλει την ισοπεδωτική μονομερή πληροφόρηση που του εξασφαλίζει ο έλεγχος των Μήντια μέσω των 20 εκ της λίστας Πέτσα, των άλλων 18 εκ για την καμπάνια του 2ου κύματος της πανδημίας, των 3 στην εταιρεία που έκανε την καμπάνια της ΝΔ για να διαφημίσει την ψήφο των ομογενών, αλλά και της απαλλαγής των καναλαρχών από τις δόσεις των 3,5 εκ για τις άδειες, έβαλε στο στόχαστρο της λάσπης στον ανεμιστήρα που εξαπέλυσε σήμερα στην Βουλή, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!
Σε γραμμή Ερντογαν… ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε συλλήβδην τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προσπαθώντας να τα ενοχοποιήσει: «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία. Δημιουργούν στεγανά έντασης» είπε ο Πρωθυπουργός, που είναι φανερό οτι νιώθει πως απειλείται σοβαρά το μονοπώλιο της ελεγχόμενης από το Μαξίμου ενημέρωσης, είτε με ραβασάκια όπως εκείνο στην ΕΡΤ για την Ικαρία και τον Λιγνάδη, είτε με άνωθεν εντολές για απολύσεις “ανυπάκουων”, όπως της Έλενας Ακρίτα από τα ΝΕΑ, είτε από τα μονταρισμένα βίντεο από επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ που διοχετεύονται στα κανάλια και το ΑΠΕ, από την ελευθερία του twitter και του facebook όπου οι ίδιοι οι πολίτες ανεβάζουν τις πραγματικές εικόνες αστυνομικής καταστολής και αυθαιρεσίας αλλά και τις μαζικές πλέον συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του κινήματος των πολιτών.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.