Η κυβέρνηση δεν ξέρει τι της γίνεται – Ασυνεννοησία στο σημείο μηδέν της πανδημίας

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, ότι «δεν είναι της παρούσης» η συζήτηση για άνοιγμα της αγοράς», ενώπιον του νέου «φουντώματος» της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «χθες (σ.σ. την Τρίτη, ο κ. Γεωργιάδης, παρακάμπτοντας τους επιστήμονες και ενώ όλοι ανέμεναν έκρηξη κρουσμάτων, προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς μέσα στο Μάρτιο. Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει για πολλοστή φορά τον υπουργό Ανάπτυξης».

Το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης προσέθεσε ότι «δεν φθάνει που η χώρα βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν της πανδημίας, με το ΕΣΥ στο κόκκινο και την οικονομία σε κατάρρευση. Δεν φθάνει που η κυβέρνηση κάνει εδώ και έναν χρόνο τα ίδια λάθη και τίποτα επί της ουσίας για τις μεγάλες εστίες υπερμετάδοσης.

Δεν φτάνει που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες είναι σε απόγνωση, αντιμέτωποι με προβλήματα επιβίωσης και χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη μετά από το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο λοκντάουν της Ευρώπης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.