Κατέρρευσε ο πρωθυπουργός μόλις είδε τα σχόλια στην ανάρτηση του

Δύσκολες ώρες για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του διαβάζοντας τις αντιδράσεις απλών πολιτών κάτω από την ανάρτηση του στο facebook, όπου και ανάρτησε το βίντεο και το κείμενο του διαγγέλματος του χθες το βράδυ.

Ο άνθρωπος πιστεύει πραγματικά ότι είναι λαοπρόβλητος και λαοφιλής, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που δίνουν στενοί συνεργάτες του. Αυτό που ακολούθησε όμως μετά την φαεινή του ιδέα να θέσει το διάγγελμα του στην κρίση των ελλήνων πολιτών, δεν το περίμενε ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του. Μιλάμε για καταιγισμό χιλιάδων σχολίων, όλων αρνητικών! Και μάλιστα στο facebook όπου η συντριπτική πλειοψηφία των λογαριασμών έχουν ονοματεπώνυμο.

Δύσκολες ώρες πραγματικά για έναν άνθρωπο που διαπιστώνει ότι οι δημοσκοπήσεις αλλά και τα διθυραμβικά άρθρα που του πλασάρουν ως «αποδελτίωση», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

https://i0.wp.com/www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2021/03/F87ADCCB-6A21-4119-90F4-8F774F1A12F1-399x1024.jpeg?resize=399%2C1024&ssl=1

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.