Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Μένιος Φουρθιώτης

Στις δύσκολες στιγμές ακόμα και οι πιο μεγάλοι ηγέτες, μετρούν τους πραγματικούς υποστηρικτές και παραστάτες. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, αποδεικνύεται ένας πραγματικός υποστηρικτής του Έλληνα πρωθυπουργού.

Την ώρα που ακόμα και οι εφημερίδες που παραδοσιακά στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχίζουν και ασκούν κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, ήρθε η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» για να δώσει ανάσα και πολιτικό οξυγόνο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έσκασε σαν βόμβα στα περίπτερα αλλά και στα θεμέλια της αντιπολίτευσης. Με δυναμική και εμπεριστατωμένη αρθρογραφία, χωρίς ενοχικά σύνδρομα, αλλά με επιχειρήματα, τα Αποκαλυπτικά αποκάλυψαν το αφανές έργο της κυβέρνησης. Τις μεγάλες κυβερνητικές επιτυχίες, που δεν τολμούν να ψελλίσουν οι υπόλοιποι δήθεν υποστηρικτές του Κυριάκου. Αυτοί που τώρα προσπαθούν να κρατήσουν «ίσες αποστάσεις», υπό τον φόβο μήπως και αλλάξουν τα πράγματα με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτεθειμένοι.

Διπλάσιο ποσοστό διαθέτει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣυΡιζΑ. Η κυβέρνηση κέρδισε το στοίχημα των εμβολιασμών με 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς. Κέρδισε το στοίχημα του μεταναστευτικού με μείωση των ροών κατά 90%!

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ.

260,5 εκ. Ευρώ μπαίνουν στις τσέπες των εργαζομένων! Η ΔΕΗ δίνει ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν! Και για όσους ακόμα δεν έχουν πειστεί, πάρτε και 50 € για να ψωνίσετε ότι θέλετε από το σουπερμάρκετ! Για όλα μάλιστα τα σουπερμάρκετ!

Καλού – κακού πάντως, όταν πάτε στο σουπερμάρκετ να ψωνίσετε με την επιταγή της εφημερίδας, κρατάτε και κανένα πενηντάρικο μαζί σας σε περίπτωση που οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για την μεγάλη προσφορά.

Παράδεισο έχει κάνει την χώρα ο Κυριάκος! Το αποκάλυψαν τα Αποκαλυπτικά…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.