Κρύος ιδρώτας λούζει τον Άδωνι μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας Διαμαντοπούλου

Όλοι γνώριζαν ότι δεν είχε καμία τύχη να αναλάβει την προεδρία του ΟΟΣΑ. Κάποιοι όμως, ειδικά μέσα στη Νέα Δημοκρατία προβληματίστηκαν σφόδρα για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να την προτείνει, αναβαθμίζοντας την ουσιαστικά και δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση του στο πρόσωπο της Άννας Διαμαντοπούλου.

Γιατί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε την Άννα Διαμαντοπούλου από την πολιτική αφάνεια, προκαλώντας ισχυρές αντιδράσεις κυρίως στο εσωτερικό του κόμματος του; Ειδικά για έναν οργανισμό παγκόσμιο κύρους, άμεσα σχετιζόμενο με την ανάπτυξη όπως ο ΟΟΣΑ;

Η ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιότητας, η οποία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, πρέπει να προκαλεί κρύο ιδρώτα στον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί έναν αριστοτεχνικό επικοινωνιακό χειρισμό, δηλαδή η Άννα Διαμαντοπούλου αποσύρει την υποψηφιότητά της με πρόσχημα την ομοφωνία στην τελική απόφαση, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο την ρετσινιά της απόλυτης καταψήφισης!

Ευχαριστεί θερμά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την προτίμηση του, ανοίγοντας τον δρόμο για την μελλοντική αξιοποίηση της στην κυβέρνηση Μητσοτάκη! Όπου φυσικά η στοιχειώδης πολιτική λογική υπαγορεύει την τοποθέτηση της στο υπουργείο ανάπτυξης, όπου ο νυν υπουργός έχει αποτύχει παταγωδώς και έχει μετατραπεί σε υπουργό «άνευ χαρτοφυλακίου».

Αντίθετα, η Άννα Διαμαντοπούλου έρχεται αναβαθμισμένη, έχοντας προκριθεί στην τριάδα του ΟΟΣΑ, με δεδομένη την στήριξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι απολύτως λογικό ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης να ακούει τριγμούς στην υπουργική καρέκλα.

Πηγή: newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.