Διασυρμός και Αλληλοδιαψεύσεις στην κυβέρνηση

Το καλύτερο μπάχαλο όλων των εποχών προσφέρει η κυβέρνηση καθώς δεν ξέρει ο ένας υπουργός τι είπε ο άλλος με αποτέλεσμα να ρεζιλεύονται συνεχώς.

Σήμερα λοιπόν βγήκε ο Σκερτσος και είπε πως η παραίτηση Λιγνάδη ζητήθηκε και δόθηκε την ίδια μέρα που δόθηκε συνέντευξη με τις καταγγελίες.

Έλα όμως που στις 15 Φεβρουαρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, είχε δηλώσει πως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και η κυβέρνηση αποδέχτηκε την παραίτησή του.

Σήμερα σε ερώτηση για ποιο λόγο η κυβέρνηση πριν από μία εβδομάδα απέδωσε προσωπικούς λόγους ενώ έχει κατατεθεί μήνυση, η Αριστοτελία Πελώνη απάντησε, γιατί ο υπό κατηγορία πλέον κ. Λιγνάδης εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του στην επιστολή του, η οποία έγινε αμέσως δεκτή.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.