Από που κρατάει ο Λιγνάδης τον Μητσοτάκη;

Πως είναι δυνατόν να τον έχουν διώξει από δραματική σχολή για ανάρμοστη συμπεριφορά και ο πρωθυπουργός με δική του εντολή να του δίνει το ανώτατο καλλιτεχνικό αξίωμα;

Σύμφωνα με όσα γράφει το Πρωτο Θέμα ο Λιγναδης διώχθηκε από τη δραματική σχολή «Ίασμος» που ίδρυσε πριν από 36 χρόνια ο αξέχαστος Βασίλης Διαμαντόπουλος μετά από καταγγελίες σπουδαστών ότι συζητούσε υπερβολικά για σεξ και ερωτικά θέματα.

Μαλιστα το περιστατικό επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα ο γιος του ιδιοκτήτη του σχολής και ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, καθώς και η ηθοποιός και απόφοιτη της ίδιας σχολής Αρτεμις Αστεριάδη.

Την περίοδο 2015-2016, ο Λιγνάδης που δίδασκε αρχαίο δράμα, προέτρεπε τους μαθητές του να συζητούν σεξουαλικά θέματα και συμπεριφορές, κάτι που ενόχλησε τους σπουδαστές με αποτέλεσμα να το αναφέρουν στον ιδιοκτήτη της σχολής.

Οχι ένας αλλά ολόκληρη αντιπροσωπεία σπουδαστων ανέφερε τα όσα τους έλεγε ο Δημήτρης Λιγνάδης εν ώρα μαθήματος ενώ υπάρχουν και νεες πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν ο μοναδικός καθηγητής που εκδιώχθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους μαθητές της σχολής, καθώς ανάλογο περιστατικό συνέβη και με έναν ακόμη πολύ γνωστό ηθοποιό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.