Γραφεία 3.000 τμ με ενοίκιο 300.000 ευρώ «ψάχνει» η Νικολάου… με φωτογραφικό διαγωνισμό

Γραφεία 3.000 τετραγωνικών μέτρων με ενοίκιο 300.000 ευρώ το χρόνο, για 12 έτη, αναζητά η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής υπό τη Σοφία Νικολάου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η μετεγκατάσταση της γενικής γραμματείας θα κοστίζει 318.000 τον χρόνο και 3.816.000 ευρώ την πρώτη δωδεκαετία. Επιπλέον, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, πρόκειται για μια φωτογραφική διακήρυξη αφού από την περιγραφή γίνεται αντιληπτό πως «το ακίνητο έχει ήδη βρεθεί και απλώς περιγράφεται στη διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας, η οποία πάντως θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στο κτίριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Αθηνών-Ανατολικής Αττικής».

Συγκεκριμένα στους όρους της μειοδοτικής δημοπρασίας αναφέρεται: «το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται σε μέγιστη ακτίνα τριών χιλιομέτρων από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Π. Κανελλοπούλου 4), όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 800 μέτρων από σταθμό ΜΕΤΡΟ (γραμμές 1, 2 και 3)», καθώς επίσης «το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) 2.941 τ.μ. περίπου, ήτοι ωφέλιμη επιφάνεια γραφειακών-αρχειακών χώρων 2.353 τ.μ., όπως οι χώροι αυτοί αναλύονται στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα. Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς».

H διακήρυξη της μειοδοτικής δημοπρασίας ΕΔΩ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.