Ρεκόρ από τη ΝΔ μετακλητών και άλλων κατηγοριών μέσα σε ένα χρόνο!!!Αυτό εννοούσαν λιγότερο κράτος;

Δυστυχώς για τον κ. Βορίδη αλλά και για το παρατηρητήριο fake news της Ν.Δ. το ρεπορτάζ της ΕΦ.ΣΥΝ. για τις αθρόες προσλήψεις μετακλητών και λοιπών κατηγοριών στο βαθύ επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι αληθινό. Και δυστυχώς, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από το site ΑΠΟΓΡΑΦΗ που αποτελεί τον επίσημο φορέα της κυβέρνησης δείχνουν πως η Ν.Δ. αναδεικνύεται σε πρωταθλήτρια διορισμών.
Ας δούμε τα στοιχεία.
– Ο ΣΥΡΙΖΑ σε 4 χρόνια διακυβέρνησης έφτασε να έχει μεγαλύτερο αριθμό μετακλητών τον Απρίλιο του 2019 – 3 μήνες πριν τις εκλογές. Ο αριθμός ήταν 2.739 άτομα. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ έφτανε στο peak όσον αφορά στα άτομα που στελέχωναν το δημόσιο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ωρομίσθιοι κλπ. και ήταν 103.213 άτομα. Ξαναλέω, όλα αυτά τα στοιχεία στην 4ετία.
– Η Ν.Δ. σε 1,5 χρόνο διακυβέρνησης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Αυτή τη στιγμή μετράει 3.024 μετακλητούς και 122.746 προσλήψεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ωρομίσθιους κ.λπ. Και όλα αυτά σε 1,5 χρόνο. Φανταστείτε τι πάρτυ έχει να γίνει μέχρι τις εκλογές.
Παραθέτω τους σχετικούς πίνακες από το υπουργείο Εσωτερικών. http://interops.ydmed.gov.gr/stock/stock.php και http://interops.ydmed.gov.gr/stock/stock.php.
Πόσο άνετα θα νοιώθουν οι ψηφοφόροι και δη οι φιλελεύθεροι της Ν.Δ. που ψήφισαν τον περιορισμό του κράτους… Πόσο;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.