Οι φήμες που έχουν ενοχλήσει τον Καραμανλή, το έντονο παρασκήνιο με Μητσοτάκη και η τελική απόφαση

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής να μην δίνει λαβές για σχόλια και να μην εμφανίζει ουδεμία εσωκομματική δραστηριότητα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει επαφές με την πραγματικότητα.

Αντιθέτως, σύμφωνα με το matrix24.gr ο ίδιος και με τους πολιτικούς του φίλους και τα… στελέχη που συνδέθηκαν μαζί του επικοινωνεί, αλλά και τις πληροφορίες που διακινούνται στους «διαδρόμους» της ΝΔ πληροφορείται. Έτσι, το τελευταίο διάστημα προφανώς και τον έχουν απασχολήσει τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την στρατηγική επιδίωξη του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον οδηγήσει σε… αποστρατεία.

Βεβαίως, επειδή ο ίδιος ούτως ή άλλως μαδά τη μαργαρίτα και από μόνος του για το συγκεκριμένο θέμα, δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις διαφαινόμενες προθέσεις του πρωθυπουργού –άλλωστε γνωρίζει ότι αν ο ίδιος δεν το θελήσει, δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον «εξοβελίσει» από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Όμως, όπως και να έχει, το γεγονός ότι τέτοιες πληροφορίες διακινούνται δημοσίως χωρίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει κάνει κάποια νύξη στον πρώην πρωθυπουργό, είναι κάτι που προφανώς δεν τού αρέσει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.