Ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης οικουμενικής κυβέρνησης

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Είναι πανθομολογούμενο, πως το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ελληνικού λαού (κατά πλειοψηφία) είναι η κοντή μνήμη. Δηλαδή ξεχνάει πολύ σύντομα, όχι μόνο ασήμαντα γεγονότα που συνέβησαν, αλλά και τραγικά γεγονότα τα οποία συντελέστηκαν κάποια χρονική στιγμή και τα οποία είχαν “προφητευτεί” κατά περίεργο τρόπο από εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα της χώρας μας!

“Προφητείες” που αναγγέλθηκαν με πομπώδη τρόπο σε ανύποπτο χρόνο και οι οποίες επαληθεύτηκαν στα επόμενα χρόνια και έτσι αναρωτιέται ο κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας, αν αυτό το πολιτικό πρόσωπο είχε μαντικές ικανότητες πρόβλεψης του μέλλοντος, ή αν ήταν εντεταλμένο όργανο της Οργάνωσης της ΝΤΠ (Νέας Τάξεως Πραγμάτων) και η οποία αποτελείται από οικονομικούς παράγοντες, κερδοσκόπους επενδυτές, μεγαλοεπιχειρηματίες, διπλωμάτες, πολιτικούς, και όλους εκείνους τους εντεταλμένους στην αλλαγή του κόσμου όπως τον ξέραμε με την εφαρμογή της Παγκοσμιοποίησης!

Η ΝΤΠ δίνει εντολές και το πολιτικό μας Σύστημα τις εκτελεί…

Αλήθεια πόσοι Έλληνες θυμούνται την κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, η οποία ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων (2004-2007) προσφωνώντας από χειρόγραφου (έχει πολύ μεγάλη αξία αυτή η λεπτομέρεια) για την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τον κ. Κάρολο Παπούλια, τον Φεβρουάριο του 2005, είπε προκαλώντας ένα πανελλήνιο πάγωμα:

«Αναλαμβάνετε κύριε Πρόεδρε την προεδρία της ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και
εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης»!

Ωστόσο γι΄ αυτές τις απίστευτα αντεθνικές και αντιδημοκρατικές δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής προς τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα της εποχής και από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ τηρήθηκε σιγή ασυρμάτου! Οι πάντες σιώπησαν!

Δεν αντέδρασε ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής! Δεν αντέδρασε ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου! Δεν αντέδρασε το ΚΚΕ, ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Σιώπησαν σκανδαλωδώς επί της ουσίας, αποδεχόμενοι πως στα επόμενα χρόνια θα περιοριστούν τα σύνορά μας, τα δικαιώματά μας και η Δημοκρατία θα υποστεί μεταβολές, που θα υποκινηθούν από αρχές και εξουσίες πέραν των καθιερωμένων!

Δυστυχώς όμως οι λίγοι που τότε αντιδράσαμε, κατηγορηθήκαμε ως συνωμοσιολόγοι! Από τότε όμως, “διαβάζοντας” τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί μέχρι σήμερα, αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, ότι τα όσα είπε από χειρόγραφου η Πρόεδρος της Βουλής της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, δεν ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά ήταν σχέδια επί χάρτου της ΝΤΠ και που ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν οι πάντες! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και το κυβερνών κόμμα της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ που ακολούθως θα αναλάμβανε την Εξουσία, αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς, αφού ήταν προσχεδιασμένη η διάλυση του ΠΑΣΟΚ και η αναρρίχηση στην Εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλά η επιλογή των προσώπων από τη ΝΤΠ και τα οποία έπρεπε να τρέξουν το πρόγραμμα της Παγκοσμιοποίησης δεν ήταν τυχαία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη σπούδασε στο Ελληνό-Αμερικανικό Κολλέγιο Θηλέων και συμπλήρωσε τις σπουδές της στο Ποινικό Δίκαιο στη Βόννη και στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας!

Τι να το κάνεις, που ο πατέρας της ήταν υποναύαρχος του ΠΝ και ο οποίος καταγόταν από ιστορική οικογένεια θαλασσομάχων της Ύδρας; Δεν είναι τέτοιου είδους μεταλλάξεις σημεία των καιρών;

Μετά τις “προφητείες” της Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, μας ήρθε ο “προφήτης” Κώστας Καραμανλής…

Τον Φεβρουάριο του 2005 Πρωθυπουργός της Ελλάδος ήταν ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είναι αδύνατον να μην γνώριζε τα όσα τραγικά και αντεθνικά θα έλεγε η Πρόεδρος της Βουλής προς τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπαούλια! Γι΄ αυτό και σκανδαλωδώς σιώπησε! Γι΄ αυτό παρέδωσε την Εξουσία το 2009 στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να επιβάλλει στην Ελλάδα τα Μνημόνια της υποταγής της στον ξένο παράγοντα (ΗΠΑ και Γερμανία), τα Μνημόνια της οικονομικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού με κατάργηση των ανθρωπίνων, εργατικών και δημοκρατικών του δικαιωμάτων!

Ο ίδιος πολιτικός, ο Κώστας Καραμανλής, στη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σιωπούσε διαρκώς! Δεν ενοχλήθηκε ποτέ από την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική αυτού του αριστερού μορφώματος! Ουδέποτε υπερασπίστηκε τους Έλληνες, απολαμβάνοντας στα βορινά έδρανα της Βουλής τα οικονομικά πλεονεκτήματα που του παρείχε το ελληνικό δημόσιο, παίζοντας ταυτόχρονα παιχνίδια Εξουσίας, όπως η επιθυμία – επιβολή προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, του δικού του ανθρώπου, του Προκόπη Παυλόπουλου (2015-2020)! Συγκυβερνώντας έτσι επί της ουσίας ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ! Μια καταστροφική εποχή για την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό!

Αλλά ξαφνικά και μετά από πολυετή χειμερία πολιτική νάρκη, ο Κώστας Καραμανλής, στα τέλη του Οκτωβρίου 2019 (επί κυβερνήσεως ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη) αποφάσισε να βγει από το “λαγούμι” της απόλυτης σιωπής του και ως κύριος ομιλητής εκδηλώσεως στη Θεσσαλονίκη για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ), ως άλλη Ψαρούδα – Μπενάκη “προφήτεψε” πως στα επόμενα χρόνια:

«Έρχονται μεγάλες προκλήσεις, θα χρειαστούν δύσκολες αποφάσεις»!

Δεν μας εξήγησε όμως ποτέ, ποιες θα είναι αυτές οι μεγάλες προκλήσεις; Θα αφορούν τα εθνικά μας θέματα; Ποιες θα είναι οι δύσκολες αποφάσεις (απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων με απώλεια εδαφών μας;) και ποιος θα τις λάβει αυτές;

Βέβαια, μια εβδομάδα μετά από την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και οι ψαγμένοι σε αυτήν την χώρα, γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνουν και τι σηματοδοτούν οι σχέσεις κάποιου πολιτικού με το City του Λονδίνου! Αφού αυτό το “βήμα” ανοίγει πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολα σε πολιτικούς και ουδόλως σε “ελεύθερους” πολιτικούς!

Ακολούθως ο πρώην Πρωθυπουργός χάθηκε, εξαφανίστηκε για άλλη μια φορά από το πολιτικό προσκήνιο και για άλλη μια φορά παρακολουθεί τα σημαντικά γεγονότα από τα βορινά έδρανα της Βουλής!

Δεν ενοχλήθηκε με την επιθετική – επεκτατική πολιτική του κουμπάρου του Ρ. Τ. Ερντογάν κατά της Ελλάδος! Δεν βρήκε μια λέξη να πει ως πρώην Πρωθυπουργός για τα σουλάτσα του ερευνητικού σκάφους Oruc Reis στο Αιγαίο μας! Δεν ανέλαβε καμιά πρωτοβουλία συνετισμού του Τούρκου κουμπάρου του ισλαμοφασίστα Ρ.Τ. Ερντογάν! Δεν βρήκε να πει δυο λόγια τόνωσης – εμψύχωσης προς τα στρατευμένα νιάτα της Πατρίδος μας, τα δικά μας παιδιά, τα Ελληνόπουλα, που νύχτα – μέρα φύλαξαν τα χερσαία σύνορά μας και εξακολουθούν να τα φυλάσσουν από τον άρπαγα – ταραχοποιό Ερντογάν! Προς τα στρατευμένα μας νιάτα που φυλάγουν νυχθημερόν τα νησιά μας στο Αιγαίο, προστατεύοντάς τα από τις αδηφάγες ορέξεις του Τούρκου κουμπάρου του!

Στόχος της ΝΤΠ η παραχώρηση του μισού Αιγαίου…

Ωστόσο προσωπικά κατά το παρελθόν, έκανα αποκωδικοποίηση των παραπάνω “προφητειών” που έχουν ως αποτέλεσμα γνώση τραγικών εξελίξεων και που γνώριζαν η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη και ο Κώστας Καραμανλής! Όταν αναφέρθηκα σε άρθρο μου στις 24 Φεβρουαρίου 2020 με τίτλο: “Σενάρια τρόμου: Συνεκμετάλλευση, συγκυριαρχία, συνδιοίκηση του Αιγαίου” και πριν ακόμη ο ισλαμοφασίστας ηγέτης της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν ξεκινήσει τη διεκδίκηση του μισού Αιγαίου μας!

«Στο σημείο αυτό εκτιμώ, ότι αξίζει τον κόπο να σας παραθέσω σχέδιο για το Αιγαίο, που μου εκμυστηρεύτηκε πηγή μου που διατηρεί επαφή με υψηλής πληροφόρησης Αμερικανό διπλωμάτη, που είναι επικεφαλής “δεξαμενής σκέψης” (Think Tank) του State Department! Αυτό το σχέδιο – σενάριο τρόμου έχει τα εξής στάδια:

Α) Συνεκμετάλλευση!

Β) Συγκυριαρχία!

Γ) Συνδιοίκηση!

Η οποία θα γίνει μετά από την παραχώρηση πολιτιστικών και άλλων δικαιωμάτων στους μονίμως, πλέον, εγκατασταθέντες παράνομους μετανάστες στα νησιά μας. Και για την ασφάλεια των οποίων θα πρωτοστατήσει η Τουρκία.

Δ) Μετά την συνδιοίκηση, θα απαιτηθεί από την Τουρκία η αποχώρηση του ελληνικού στρατού, από τα επίμαχα και εποικισθέντα νησιά μας. Με το επιχείρημα από πλευράς Τουρκίας, πως αφού συνδιοικούμε, γιατί να υπάρχει ελληνικός στρατός σε αυτά;

Ε) Αρπαγή νήσων μας από την Τουρκία μετά τη διχοτόμηση του Αιγαίου μας στον 25ο Μεσημβρινό!

Η πηγή πληροφόρησής μας θεωρεί, ότι αυτά θα συντελεστούν με πτώση της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη και τον σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ), με εκλογές ή και χωρίς εκλογές!

Η εν λόγω Οικουμενική θα υπογράψει την συνεκμετάλλευση στην ελληνική ΑΟΖ (Αιγαίο, Κρήτη) και όχι ακριβώς με το Μνημόνιο Τουρκίας – κυβέρνησης Τρίπολης, αλλά με κάποιες παραλλαγές, χωρίς αρχικά να θίγεται το ιδιοκτησιακό καθεστώς των νήσων του Αιγαίου μας, μέχρι να υλοποιηθούν κι τα άλλα στάδια εν ευθέτω χρόνο!

Η υπογραφή της συνεκμετάλλευσης θα πραγματοποιηθεί, είτε με την απ΄ ευθείας προσφυγή στη Χάγη, είτε με ένα θερμό επεισόδιο εντός της ελληνικής ΑΟΖ!

Τότε η Τουρκία θα επανέλθει ολοκληρωτικά στην σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ, με ή χωρίς τον Ρ. Τ. Ερντογάν!»!

Ράβει “κοστούμι” ο Καραμανλής;

Επίσης σε άρθρο μου την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Ράβει “κοστούμι” ο Καραμανλής», έγραφα:

«Στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς βλέπουν την “επιστροφή” του Κώστα Καραμανλή! Δεν είναι λίγοι εκείνοι – καθημερινώς αυξανόμενοι – που βλέπουν τον Κώστα Καραμανλή ως τη μοναδική λύση μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο, που οσονούπω έρχεται…

Και βεβαίως, ελπίζουν όλοι αυτοί, πως όταν φτάσει η ώρα αυτού του πολιτικού αδιεξόδου, ο Κώστας Καραμανλής θα ηγηθεί μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, εθνικής σωτηρίας ή όπως αλλιώς θα την ονομάσουν…»!

Σήμερα λοιπόν, φρονώ πως το πολιτικό αδιέξοδο είναι πιο κοντά παρά ποτέ! Ο πρόσφατος ανασχηματισμός της κυβέρνησης σηματοδότησε τα πολλά αδιέξοδα, στα οποία έχει εμπλακεί η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Η αναβάθμιση του δεξιού Μάκη Βορίδη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Υπουργείο Εσωτερικών, έγινε για να προετοιμαστεί το κόμμα της ΝΔ για τις επερχόμενες εκλογές! Που όπως έχω γράψει, εκτιμώ πως θα γίνουν εντός του 2021, με πιθανότερο τον μήνα Οκτώβριο, αφού όπως ελπίζει ο Πρωθυπουργός στο τέλος της Άνοιξης θα έχει τιθασεύσει “το θηρίο του κορωνοϊού” και θα έχει εκμεταλλευτεί τα οφέλη που θα του δώσει το τουριστικό Καλοκαίρι! Προκειμένου να αντιστρέψει το πολύ βαρύ κλίμα που υπάρχει στον ελληνικό λαό και κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού, αλλά και κατά της ΝΔ γενικότερα! Που συνειδητά απέκοψαν τον ελληνικό λαό από την Πίστη του και την εκπλήρωση του χρέους του με την απόδοση της πρέπουσας Τιμής προς εκείνους που έδωσαν το αίμα τους, την ζωή τους για την Πατρίδα! Για να την παραλάβουν εκείνοι ελεύθερη και να την “κακοποιήσουν”!

Αυτό είναι βέβαια το σχέδιο που επεξεργάζεται το Μαξίμου!

Αλλά στην Ελλάδα δεν αποφασίζει πλέον ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της, αποφασίζει ο ξένος παράγοντας!

Σε αυτήν την περίπτωση και με βάση τον εκλογικό νόμο, η χώρα θα βρεθεί σε πολιτικό αδιέξοδο! Που ενδεχομένως την λύση να την δώσει – κατ΄ επιθυμία και κατ΄ εντολή των ΗΠΑ και της Γερμανίας – ο Κώστας Καραμανλής, ηγούμενος μιας Οικουμενικής κυβέρνησης με την συμμετοχή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ! Γνωστή συνταγή άλλωστε και δοκιμασμένη πολλές φορές κατά το παρελθόν!

Γι΄ αυτό οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ κρίσιμοι, αφού θα είναι καυτοί στα Ελληνό-Τουρκικά! Τότε μπορεί να απαιτηθεί από τον ξένο παράγοντα ο σχηματισμός Οικουμενικής κυβέρνησης χωρίς διενέργεια εκλογών, με πρόσχημα την άμεση αντιμετώπιση των σημαντικών εξελίξεων!

Μιας Οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ (δηλαδή του “δημοκρατικού τόξου”)! Γιατί ο ξένος παράγοντας θέλει την ευθύνη τετελεσμένων, να την έχουν με την υπογραφή τους όλα τα “προοδευτικά” κόμματα της χώρας! Μιας Οικουμενικής κυβέρνησης που θα αναλάβει την ευθύνη της συγκυριαρχίας και συνδιοίκησης του Αιγαίου και την συνεκμετάλλευση του ορυκτού του πλούτου με τις ΗΠΑ, Γερμανία και Τουρκία!

Παρά ταύτα, μακάρι να μην επιβεβαιωθούν αυτές οι πολιτικές μου εκτιμήσεις και ας θεωρηθώ από τους Συστημικούς ως φαντασιόπληκτος!

Μέχρι τότε όμως, οψόμεθα!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.