Ηλιόπουλος: Εγκλωβισμένος στην αποτυχία του, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε έναν ανασχηματισμό-φιάσκο

Για “ανασχηματισμό-φιάσκο” κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκαν σήμερα, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Πρωθυπουργό, που όπως λέει είναι “εγκλωβισμένος στην αποτυχία του” και με τις επιλογές του στον ανασχηματισμό “επιβράβευσε τα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, το χάος στα σχολεία, το μπάχαλο στον τουρισμό”.

“Οι ‘μουσικές καρέκλες’ και τα σχέδια για εκλογικό αιφνιδιασμό, με τον ακροδεξιό κ. Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών, που ζητούσε θεσμικά μέτρα για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, δεν μπορούν να σώσουν τον κ. Μητσοτάκη από την κοινωνική δυσαρέσκεια και τις ευθύνες του”, τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Η πλήρης δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

“Εγκλωβισμένος στην αποτυχία του, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε έναν ανασχηματισμό-φιάσκο. Ανίκανος για ουσιαστικές αλλαγές, προσέθεσε βουλευτές, δημιουργώντας ένα “ευέλικτο” σχήμα 59 υπουργών. Ο ανασχηματισμός αποτελεί ένα μήνυμα σύγκρουσης με την κοινωνία. Επιβράβευσε τα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, το χάος στα σχολεία, το μπάχαλο στον τουρισμό. Οι ‘μουσικές καρέκλες’ και τα σχέδια για εκλογικό αιφνιδιασμό, με τον ακροδεξιό κ. Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών, που ζητούσε θεσμικά μέτρα για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, δεν μπορούν να σώσουν τον κ. Μητσοτάκη από την κοινωνική δυσαρέσκεια και τις ευθύνες του”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.