Έξαλλοι οι ευρωβουλευτές για το τσίρκο με τα εμβόλια στην Ελλάδα

Ξέσπασαν στο μέγαρο Μαξίμου για τις επιλογές του να προηγηθούν στους εμβολιασμούς δευτεροκλασάτα στελέχη, συγγενείς και φίλοι, την ώρα που οι υγειονομικοί λειτουργοί αλλά και οι ίδιοι οι ευρωβουλευτές που ταξιδεύουν συνεχώς, έμειναν χωρίς εμβόλιο!

Το τι άκουσε το επιτελείο του υπουργείου Υγείας αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου για τους εμβολιασμούς από τους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων δεν λέγεται. Οι επιλεκτικοί εμβολιασμοί δευτεροκλασάτων κυβερνητικών στελεχών έκαναν έξαλλους τους πατέρες των Βρυξελλών, οι οποίοι μάλιστα τα είχαν με τον Κυριάκο Πιερρακάκη ωσάν εκείνος να έκανε τον προγραμματισμό.

«Ημαστε διαρκώς πάνω σε ένα αεροπλάνο και είμαστε εκτεθειμένοι στον κίνδυνο. Και δεν αξίζαμε να προηγηθούμε;» έλεγαν οργισμένοι, με επικεφαλής τους νεοδημοκράτες . Τώρα να πούμε ότι έχουν άδικο, δεν το λέμε. Δίκαιο έχουν οι άνθρωποι. Αλλά δεν είδα και να συγκινείται κανείς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.