Η Ελλάδα του Μητσοτάκη η μόνη χώρα που κατάφερε να μετατρέψει τον εμβολιασμό σε ρουσφέτι

Πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά η χώρα μας ως η μοναδική χώρα που, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατάφερε να μετατρέψει τον εμβολιασμό σε προνόμιο υμέτερων.

Η κυβέρνηση κατάφερε να διασύρει για άλλη μια φορά τη χώρα γράφοντας πρωτοσέλιδα σε διεθνή μέσα, με το Politico να αναφέρει ότι οι 49 κυβερνητικοί αξιωματούχοι έγιναν ξαφνικά 126 και εμβολιάστηκαν πριν κι από τους υγειονομικούς. Ούτε τα προσχήματα δηλαδή.

Μέχρι κι ο Ηλίας Μόσιαλος αγανάκτησε, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «αναμφίβολα όταν η κυρία Μέρκελ και οι πρωθυπουργοί της Δανίας, της Νορβηγίας και πολλών άλλων χωρών μπορούν να περιμένουν, τότε μπορούν να περιμένουν και αρκετοί στη χώρα μας που μάλλον θεωρούν ότι είναι αναντικατάστατοι».

Σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο, στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη δεν αρκεί να είσαι στην πρώτη γραμμή της μάχης. Προτεραιότητα έχουν τα πολιτικά ρουσφέτια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.