«Καθημερινή» κατά Μητσοτάκη: «Τους ξεχάσαμε τους γιατρούς, πολλά ελέχθησαν λίγα τηρήθηκαν»

Ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στην κυβέρνηση ΝΔ αναφορικά με τη στάση της απέναντι σε γιατρούς και νοσηλευτές είναι η εφημερίδα «Καθημερινή» στο σημερινό κύριο άρθρο της.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται η άρνηση της κυβέρνησης να δώσει δώρο Χριστουγέννων ή έστω ένα ειδικό επίδομα σε όλους αυτούς, που επί μήνες δίνουν τη μάχη κατά της πανδημίας.

Ειδικότερα, επισημαίνει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της:

«Είχαμε υποσχεθεί, ως κράτος και κοινωνία, ότι δεν θα ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων μας. Τους είπαμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό μετράει πολύ, αλλά δεν… τρώγεται.

Πολλά ελέχθησαν, αλλά λίγα τηρήθηκαν. Πέρα από την ενίσχυση που πήραν αυτοί οι άνθρωποι από ιδρύματα, το κράτος δεν τους έδωσε ειδικό επίδομα, ούτε και δώρο Χριστουγέννων. Καθώς μετράμε μέρες για το τέλος του έτους, αυτή η αδικία πρέπει να διορθωθεί».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.