Άρθρο κόλαφος από μεγάλο site-Σύνοδος κορυφής: Κονιορτοποίηση Μητσοτάκη

Άρθρο κόλαφος από μεγάλο site-Σύνοδος κορυφής: Κονιορτοποίηση Μητσοτάκη

Άρθρο κόλαφος από μεγάλο site-Σύνοδος κορυφής: Κονιορτοποίηση Μητσοτάκη

Με ένα επικό άρθρο στο iefimerida.gr ο κ. Άγγελος Μόσχοβας αποκαλύπτει ένα ακόμα άγνωστο Έπος του Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο πιθανόν δεν αντελήφθη ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Διότι ο κύριος Μόσχοβας παρομοιάζει την επική μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την μοναξιά του στην σύνοδο κορυφής, με αυτή του Τσώρτσιλ στην Τεχεράνη το 1943.

Εκεί όπου Ρούσβελτ και Στάλιν τον κονιορτοποίησαν, γκρεμίζοντας την Βρετανία από την θέση της παγκόσμιας αυτοκρατορίας που κατείχε.

Ο κύριος Μητσοτάκης όμως βγήκε περιχαρής μετά την σύνοδο, πανηγυρίζοντας για το «εξοικονομώ και αυτονομώ», την ώρα που είχε απωλέσει την μεγαλύτερη κατάκτηση των τελευταίων δεκαετιών, την στήριξη της ΕΕ στο ότι η μοναδική διαφορά με την Τουρκία είναι ο καθορισμός θαλάσσιων ζωνών και τίποτε άλλο.

Η «μοναχική ικανοποίηση» του κύριου Μητσοτάκη είναι κάτι ανησυχητικό; Μάλλον είναι.

Γι’ αυτό το επιτελείο του πρέπει να του πάει άμεσα το άρθρο του κυρίου Μόσχοβα, ώστε να το διαβάσει και να κατανοήσει ότι στην σύνοδο κορυφής δεν κατέγραψε καμιά νίκη. Ηττήθηκε παταγωδώς και μαζί του δυστυχώς ηττήθηκε και το έθνος.

Άρθρο κόλαφος από μεγάλο site-Σύνοδος κορυφής: Κονιορτοποίηση Μητσοτάκη

 

Άλλωστε κάθε φορά που εμφανίζονται άρθρα που εμφανίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Μωυσή, Τσώρτσιλ, Ηρακλή, αδίστακτο τσιτάχ, Πατρίς Λουμούμπα η Ταράς Μπουλμπα, είναι βέβαιον ότι αποτελούν ένα πρώτης τάξεως ψυχολογικό μασάζ όταν ο ίδιος νιώθει πως καταρρέει.

Οι στενοί του σύμβουλοι άλλωστε του απαγορεύουν να περιηγείται στο διαδίκτυο χωρίς έλεγχο, και η αποδελτίωση που του εμφανίζουν, περιστρέφεται γύρω από αυτά τα κορυφαία έπη για το πρόσωπο του.

Ελπίζουμε να του παρουσιάσουν και το άρθρο του κυρίου Μόσχοβα, μήπως και κατανοήσει ότι η ικανοποίηση που επέδειξε μετά την καταστροφική για την Ελλάδα σύνοδο, δεν παραπέμπει στον Μωυσή.

Αλλά μάλλον στον εγγονό του Ιακώβ που νυμφεύθηκε την χήρα Θαμάρ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.