ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ θολό, να πάμε σε έκτακτο συνέδριο πριν τις εκλογές

Την δυσαρέσκειά του για την δημοσκοπική απόδοση του Κινήματος Αλλαγής, εξέφραασε δημοσίως ο βουλευτής του κόμματος, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, δεν με ικανοποιούν» ανέφερε ο βουλευτής Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στον News 9,43 και στην εκπομπή «Πολιτικό Ηλεκτροσόκ», σχολιάζοντας και την χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ που έφερνε το Κίνημα Αλλαγής να ισοψηφεί με την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με ποσοστό 6,5% (κα με την αναγωγή επί των εγκύρων 7%).

Ο κ. Γρηγοράκος επεσήμανε πως το ΚΙΝΑΛ πρέπει να αλλάξει ρότα. Ερωτηθείς για το τι θα πρέπει να γίνει αν αποτυπωθούν στην κάλπη αντίστοιχα ποσοστά, απάντησε πως «μπορούμε να το προλάβουμε» και πρότεινε να διαξαχθεί έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να καθορίσει την στρατηγική του. «Το στίγμα μας είναι θολό» τόνισε, διευκρινίζοντας πως δεν μιλά για αλλαγή ηγεσίας αλλά για αλλαγή στρατηγικής.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.