Ο Ν. Δένδιας και η «επόμενη ημέρα» στην ΝΔ

Ο Ν. Δένδιας και η «επόμενη ημέρα» στην ΝΔ

Ο Ν. Δένδιας και η «επόμενη ημέρα» στην ΝΔ

Μπορεί από το υπουργείο Εξωτερικών να διαψεύδουν κατηγορηματικά την συνάντηση του Ν. Δένδια με την Άντζελα Μέρκελ, όμως το τελευταίο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να προσπαθεί να ακολουθήσει τις πρωτοβουλίες του υπουργού κ. Δένδια.

Ο οποίος έχει φροντίσει να «κρατήσει αποστάσεις» από τοποθετήσεις συν-υπουργών του που εκφράζουν την ενδοτική γραμμή, όπως π.χ. αυτές που εξέφρασε ο Γ. Γεραπετρίτης. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει και πολλά καθώς ένας υπουργός σε τόσο καίρια θέση δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως μη συμμετέχων στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Παροικούντες την Ιερουσαλήμ του κομματικου μηχανισμού της ΝΔ θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό ο Ν. Δένδιας θέτει υποθήκες για την «επόμενη ημέρα» μετά τον Κ. Μητσοτάκη. Και με βάση αυτό ερμηνεύουν και τις ιδιαίτερα “σκληρές” δηλώσεις του κατά της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ.

Πάντως δεν είναι ο μόνος. Ήδη και άλλοι έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν προφίλ πάνω στο οποίο θα μπορέσουν να πατήσουν και παίρνουν “θέσεις μάχης”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.