17 νοσοκομεία (τα 3 λοιμωδών) έκλεισαν λόγω μνημονίων! Τώρα αυτοί που τα έκλεισαν κλαίγονται!!!!

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΔΩΝΗΣ:«ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ»!!!     

 

Γράφει ο Κώστας Καρακώστας
Δεκαεπτά νοσοκομεία έκλεισαν τα χρόνια της κρίσης. Τα τρία λοιμωδών νόσων. Ήταν ζημιογόνα λέει…λες και η υγεία δεν είναι κοινωνικό αγαθό αλλά επιχείρηση. Πόσο απαραίτητα θα ήταν τώρα…
Την άνοιξη στο πρώτο λοκντάουν κλειστήκαμε όλοι μέσα γιατί είχαμε σοκαριστεί με τις εικόνες στο Μπέργκαμο. Είχαμε 8 μήνες να προετοιμαστούμε και τώρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δυστυχώς είμαστε πολύ κοντά στο να δούμε εικόνες Μπέργκαμο ενώ το ΕΣΥ κινδυνεύει με κατάρρευση.
Βγαίνει το μπουμπούκι ο υπουργός και λέει ότι ήταν λάθος που ανοίξαμε τον τουρισμό. Τελικά ούτε ο τουρισμός πήγε καλά, ούτε η αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι το δεύτερο γενικό λοκντάουν γιατί θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα, έλεγαν μερικές ημέρες πριν την επιβολή του δεύτερου λόκνταουν.
Αυτό που τους ενδιέφερε πρωτίστως ήταν η επικοινωνιακή τους εικόνα και το πολιτικό κόστος, όχι η ορθότερη αντιμετώπιση της κατάστασης. Τα 20 εκατομμύρια που έδωσαν στα ΜΜΕ για να λιβανίζουν την κυβέρνηση το αποδεικνύει.
Όποιος τολμούσε να ασκήσει κριτική και να εκφέρει διαφορετική άποψη, τον πετσόκοβαν με άθλιο και γκεμπελικό τρόπο τα πληρωμένα παπαγαλάκια των μίντια.
Και τώρα που η ίδια η σκληρή πραγματικότητα δε γίνεται πλέον να διαστρεβλωθεί, γιατί έχουν αρχίσει να μιλούν σε μη ελεγχόμενα μέσα και στα κοινωνικα δίκτυα άνθρωποι που υπηρετούν το χώρο της υγείας και είτε έχουν μια διαφορετική άποψη από την κυρίαρχη, είτε παρουσιάζουν μια διαφορερική πραγματικότητα από αυτή που παρουσιάζουν κυβερνητικά στελέχη.
Το δε γεγονός ότι υπάρχουν όλο και μεγαλύτερα ακροατήρια που τους παρακολουθούν, πιθανώς προμηνύει ότι αυτή τη φορά δε θα μπορέσουν να ξεφύγουν από την οργή ή τη δυσαρέσκεια του κόσμου.
Το θέμα όμως δεν είναι η οργή του κόσμου και το πολιτικό τους κόστος αλλά να βάλουν όλοι τον πισινό τους κάτω, να ακούσουν σοβαρά όλες τις απόψεις χωρίς ιδεοληψίες και προσωπικά συμφέροντα και να πάρουν τις καλύτερες για τη δεδομένη στιγμή αποφάσεις γιατί τα λάθη τους και οι παραλήψεις τους μετριούνται με ανθρώπινες ζωές και με οικονονικές και κοινωνικές καταστροφές.
 
ΑΔΩΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.