Δυνατή Ελλάδα

Καθημερινή για Γεωργιάδη: «Ο χείμαρρος αποχετεύεται»!

Η Καθημερινή δείχνει την έξοδο στον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με ένα πρωτοφανούς σκληρότητας και απαξίωσης άρθρο του Μιχάλη Τσιντσίνη. Μέσα στο άρθρο μάλιστα αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν υπουργοί στην κυβέρνηση που δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τον υπουργό ανάπτυξης! Και όταν αυτά τα γράφει η Καθημερινή, τότε η έξοδος για τον Γεωργιάδη δεν είναι μακριά

Είναι από τις σπανιότατες φορές που μία φιλοκυβερνητική εφημερίδα και ένας αρθρογράφος ο οποίος απηχεί εν πολλοίς τις απόψεις του μεγάρου Μαξίμου, εξαπολύει τέτοιας μορφής επίθεση σε ενέργεια υπουργό.

Το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου έχει τίτλο «Χείμαρροι»

Ξεκινά με την ενδεικτική φράση : Το πέσαμε έξω τραγουδιέται σε όλες τις γλώσσες

Η κατάληξη του άρθρου δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες:
«Αν υπάρχει πολιτικό πρόβλημα είναι η ακατάσχετη δεινότητα του υπουργού (του Α. Γεωργιάδη δηλαδή) στην θεματοποίηση  του εαυτού του εις βάρος της κυβερνητικής ατζέντας. Είναι μια δεινότητα που επιβεβαιώνει την χαιρέκακη διαπίστωση συναδέλφων του Γεωργιάδη: Ο Χείμαρρος αποχετεύεται»!!!

Τι λέει δηλαδή ο κύριος Μιχάλης Τσιντσίνης; Ότι συνάδελφοι του κυρίου Γεωργιάδη, δηλαδή άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης, αναφερόμενοι στον συνάδελφο τους, χρησιμοποιούν τη απαξιωτική φράση «ο Χείμαρρος αποχετεύεται»!

Όταν γράφεται τέτοιο άρθρο από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στην συγκεκριμένη εφημερίδα, ο κύριος Γεωργιάδης βρίσκεται πλέον σε πορεία εξόδου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.