Θα σοβαρευτεί η αντιπολίτευση;

Η κατάσταση πλέον είναι τραγική. Κι αν δεν σοβαρευτεί η αντιπολίτευση για να μπει ανάχωμα στη μητσοτακική καταιγίδα, ξεχάστε την Ελλάδα όπως την ξέρατε.

Ο πρωθυπουργός πλέον ανοιχτά έχει συνάψει μια ανίερη συμμαχία με τον κορονοϊό για να πραγματώσει τον μύχιο πόθο του. Ήτοι, την εξαθλίωση της Ελλάδας για να τη φέρει στα μέτρα του, ώστε να την καταδυναστεύει εσαεί η αγία οικογένεια.

Ο αόρατος εχθρός χρησιμοποιείται πλέον συνειδητά ως μοχλός τρομοκράτησης του λαού για να περάσουν δίχως αντίσταση όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που απαιτεί η ολιγαρχία.

Ήδη πέρασε αναίμακτα ο νέος πτωχευτικός κώδικας και είναι ζήτημα χρόνου τα κοράκια των τραπεζών να ορμήξουν πάνω στα σπίτια των πολιτών.

Στο μεταξύ οι εκτελεστές του περιβόητου τάχα επιτελικού κράτους ετοιμάζονται να περάσουν από τη Βουλή και τον νέο εργασιακό μεσαίωνα.

Όπου ο εργαζόμενος θα γίνει δούλος δουλεύοντας δεκάωρα χωρίς να πληρώνεται, χάνοντας επί της ουσίας το δικαίωμα της απεργίας, με τον εργοδότη να μπορεί να τον απολύσει όποτε του γουστάρει.

Την ίδια στιγμή το νέο lockdown που έρχεται μετά βαΐων και κλάδων επειδή δεν λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ανάσχεσης του ιού για να μη θιγούν τα ολιγαρχικά συμφέροντα, προμηνύει την ολική συντριβή της μεσαίας τάξης, η οποία μέσω κεκαλυμμένων νέων μνημονίων που θα βαφτιστούν αναπτυξιακά σχέδια θα δοθεί βορά στην ολιγαρχία.

Ταυτόχρονα προχωράει ολοταχώς η μετατροπή της χώρας σε μικρή οθωμανική επαρχία, όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Μητσοτάκης.

Έχει ξεσπάσει ουσιαστικά πόλεμος πολιτισμών μεταξύ δύσης και ανατολής μετά τους αποκεφαλισμούς από ακραίους ισλαμιστές, κι ο Κυριάκος χαριεντίζεται με τον Ερντογάν προσποιούμενος τον ανθρωπιστή με αφορμή τον σεισμό στο Αιγαίο, αντί να σηκώσει κι αυτός παντιέρα κατά του ισλαμοφασισμού.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μέσα του έχει πάρει ήδη την απόφαση να ταπεινώσει την πατρίδα στις επαπειλούμενες Πρέσπες του Αιγαίου.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και από την προχθεσινή ισοπέδωση του εθνικού φρονήματος, με την δικαιολογία της προστασίας των πολιτών από τον κορονοϊό.

Τόσο ανόητους και αδαείς μας θεωρούν οι φωστήρες του Μαξίμου.

Ο ιός αντεπιτίθεται ανενόχλητος από το καλοκαίρι και θυμήθηκαν τελευταία στιγμή να ακυρώσουν τις παρελάσεις για να τον ανασχέσουν.

Έλεος! Νομίζουν οι δύστυχοι ότι με τέτοιες αθλιότητες θα κρύψουν τον εθνομηδενισμό τους.

Αν υπήρχε όμως ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση, είναι δεδομένο ότι η χώρα δεν θα είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού.

Διότι οι μητσοτακικοί ολετήρες θα την υπολόγιζαν, και ούτε καν θα τολμούσαν να δίνουν απροκάλυπτα γραπτές εντολές στα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα για να προπαγανδίζουν τη δυστοπία τους.

Τί άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να ξυπνήσει;

Να καταστεί η κατάσταση μη αναστρέψιμη, με τη χώρα να βουλιάζει ανήμπορη στα μητσοτακικά τετελεσμένα;

Νισάφι!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.