Προκαλεί ο Λαγός που κάνει έρανο για τον εαυτό του ενώ λαμβάνει και μισθό ευρωβουλευτή (ΦΩΤΟ)

Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, με ανακοίνωσή του στα social media ζητά να κατατεθούν χρήματα στον λογαριασμό του, προκειμένου «να γκρεμίσει το βρώμικο και παράνομο καθεστώς και να αποκαλύψει ΠΑΝΤΟΥ το δικαστικό και πολιτικό πραξικόπημα», όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Mε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του κόμματος που ίδρυσε, ΕΛΑΣΥΝ, προσθέτει ότι έφτασε «η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη», απειλώντας για άλλη μία φορά να οδηγήσει «στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς».

Oι ελληνικές αρχές απέστειλαν στις Βρυξέλλες αίτημα για άρση ασυλίας του Λαγού μετά την απόφαση του τριμελούς Εφετείου.

Tις προηγούμενες ημέρες προέκυψε μείζον ζήτημα ο Γιάννης Λαγός έφυγε ανενόχλητος για τις Βρυξέλλες στις 13 Οκτωβρίου, και η αστυνομία απέστειλε σχετικό έγγραφο για απαγόρευση εξόδου μια μέρα αργότερα.

Βέβαια καλό θα ήταν να τονιστεί πως ο Λαγός ως ευρωβουλευτής ακόμη κι αν μπει στη φυλακή, θα εξακολουθήσει να λαμβάνει τον μισθό του, χωρίς τις αποζημιώσεις, περί­που 6.500 ευρώ τον μήνα. Για να εκπέσει, χρειά­ζεται αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου, κάτι που όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν, δεν πρόκειται να συμβεί μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του.

Η ανακοίνωση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΣΥΝ:

«Αρκούσαν λίγοι “υπάκουοι” δικαστές και μερικοί διεφθαρμένοι πολιτικοί, καθώς και ένας όχλος εξαγριωμένων μπολσεβίκων, για να οδηγηθούν στις φυλακές αθώοι άνθρωποι ως “εγκληματική οργάνωση”.

Τώρα ήρθε η ώρα μας! Η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη!

Ο Γιάννης Λαγός, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, θα επιδιώξει από τις Βρυξέλλες να ανατρέψει την απόφαση και να οδηγήσει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς.

Οι δικαστικοί αγώνες στην Ευρώπη, κοστίζουν ακριβά. Η νομική ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους Ευρωπαίους νομικούς, θα δώσει τιτάνια μάχη για να αναδείξει την αλήθεια.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Σας καλούμε να προσφέρετε ό,τι μπορείτε για την αντιμετώπιση των τεράστιων εξόδων που απαιτούνται. Η αποκατάσταση της αδικίας, είναι στο χέρι σου!».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.