Κυριάκο προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!!!

Σύντροφοι κοψοχέρηδες σας έχουμε ευχάριστα νέα.

Τέρμα η ανυπόστατη κριτική κατά του λαοπρόβλητου ηγέτη μας.

Αναγνωρίζουμε με τόλμη ότι όλο αυτό το διάστημα σφάλαμε τα μάλα πηγαίνοντας κόντρα στο λαϊκό αίσθημα.

Με γενναιότητα και παρρησία λοιπόν, σας ανακοινώνουμε ότι πλέον συντασσόμαστε κι εμείς με τις βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν μέχρι κεραίας τη λατρεία του λαού προς τον ηγέτη του.

Ο οποίος Κυριάκο λέει και κλαίει, παρακαλώντας τον ταυτόχρονα να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δυστοπίας που ορέγεται.

Δεν τον νοιάζει που ο αόρατος εχθρός λόγω των εμμονών, της ιδιοτέλειας, της ανικανότητας και της αργοπορίας του μέγα ηγέτη, αντεπιτίθεται σπάζοντας όλες τις γραμμές άμυνας.

Ούτε που ο μεγάλος τιμονιέρης εκμεταλλεύεται τον φονικό ιό για να αποκρύψει το κλατάρισμα της οικονομίας που είχε ξεκινήσει πριν εμφανιστεί και να δικαιολογήσει τα νέα μνημόνια που έρχονται υπό τον μανδύα υποτιθέμενων αναπτυξιακών σχέδιων, τα οποία από νοικοκύρη του σπιτιού του θα τον καταντήσουν επαίτη ψάχνοντας για παγκάκι να κοιμηθεί.

Ούτε που ο παμμέγιστος έχει διορίσει όλους τους ημέτερους, τους κλακαδόρους και τους αυλοκόλακες, ενώ την ίδια στιγμή κλείνει το μάτι απροκάλυπτα σε γαλάζιους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, με κορυφαίους υπουργούς του να διαπλέκονται ανοιχτά με ολιγάρχες συγγενείς τους.

Ούτε που οτιτανοτεράστιος την ώρα που πανηγυρίζει για τη νίκη κατά του φασισμού, οι φασίστες την κοπανάνε ανεμπόδιστοι επωφελούμενοι της ανεπάρκειας των αρμόδιων υπουργών.

Ούτε που ο ογκόλιθος έχει προσκυνήσει το ανάλγητο κονκλάβιο των Βρυξελλών, συναινώντας στη μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ψυχών κι εκείνου σε πορτιέρη της ανθρώπινης δυστυχίας, με κίνδυνο η νέα οικονομική εξαθλίωση που έρχεται να αναγκάσει ντόπιους και αλλοδαπούς να σφάζονται για ένα κομμάτι ψωμί.

Ούτε που ο κολοσσός τον υποχρεώνει να βγαίνει σαστισμένος και φοβισμένος από το σπίτι του μη τυχόν και του έρθει καμιά αδέσποτη σφαίρα εγκληματία που θα ξεκαθαρίζει ανενόχλητος τους λογαριασμούς του μέρα μεσημέρι, επειδή του το επιτρέπουν οι Κάλαχαν της Κατεχάκη που εσχάτως έγιναν ειδήμονες και στα εθνικά αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο άσχετοι κι επικίνδυνοι είναι για τη χώρα.

Ούτε που ο πολυχρονεμένος έχει βάλει σκοπό να ξανακάνει την Ελλάδα μια μικρή οθωμανική επαρχεία, έχοντας υποταχθεί πλήρως στις ορέξεις και απαιτήσεις του τραμπούκου επεκτατικού γείτονα και των πρώην Ναζί(δεν είναι δεδομένο), προς επιτυχή ολοκλήρωση του εθνομηδενιστικού σχεδίου.

…. Κυριάκο, δώσε κι άλλο πόνο, κραυγάζουν στο μεταξύ εκστασιασμένοι οι πολίτες. … Μη σταματάς, θέλουμε τη δυστοπία που μας ανήκει. … Δεν γίνεται να μας τσακίζετε επί δέκα έτη και να μην έχουμε εξασφαλίσει το κατάμαυρο μέλλον που μας τάξατε.

Μέχρι κι ο πρώην λαοπρόβλητος αναγκάστηκε να υποταχθεί στο λαϊκό θέλημα, δίνοντας χείρα βοηθείας στον νυν ώστε να ανακηρυχθεί αδιαμφισβήτητος ηγέτης και στο γαλάζιο βασίλειο.

Διότι με την ψήφο εμπιστοσύνης που θα του δώσουν οι γαλάζιοι βαρόνοι και οι υποτακτικοί τους, θα δέσουν τα χέρια τους πισθάγκωνα μη μπορώντας κατόπιν να τον αμφισβητήσουν για τις κωλοτούμπες των Πρεσπών που τάχα τους ενόχλησαν.

Κυριάκο προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!!!

Νομίζουμε ότι το παρακάτω άσμα ενδείκνυται για την περίσταση…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.