Η πολιτική εξόντωση του Πάνου Καμμένου είχε κίνητρα αντιπολιτευτικά ή φιλοτουρκικά;

Ο πλέον πετυχημένος υπουργός άμυνας της νεότερης ιστορίας, ο μοναδικός που εγκλώβισέ τους τούρκους στα δικά τους χωρικά ύδατα, που με αριστοτεχνικές κινήσεις κατόρθωσε να στρέψει ακόμα και το ΝΑΤΟ κατά της Τουρκίας και να εξαφανίσει τις γκρίζες ζώνες, δέχτηκε τον πιο ανελέητο πόλεμο που έχει δεχτεί πολιτικός στην μεταπολίτευση. Και δεν εννοούμε από τους τούρκους, πράγμα που ήταν προφανές και λογικό αφού ο Πάνος Καμμένος σήμερα αποδεικνύεται η μεγαλύτερη απειλή για τα σχέδια τους όπως αυτά αποκαλύπτονται τις ημέρες μας. Μιλάμε για τις ομοβροντίες συκοφαντικών επιθέσεων από ντόπια κέντρα κατά του Πάνου Καμμένου, που εκφεύγουν ακόμα και τις πιο χυδαία και σκληρής αντιπολίτευσης. Αγγίζουν τα όρια εσχάτης προδοσίας.

Όσοι λοιπόν πραγματικά συμμετείχαν σε αυτή την επιχείρηση εξόντωσης του τέως υπουργού άμυνας χωρίς να είναι υποκινούμενοι από σκοτεινά συμφέροντα του εξωτερικού, τώρα ο ένας μετά τον άλλον ζητούν συγνώμη και ανακαλούν. Βέβαιος ότι δουλειά έχει γίνει, ο Πάνος Καμμένος εξοντώθηκε πολιτικά, οι τούρκοι αλωνίζουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο.

F3A435EE 00FB 475F A1F8 9FFD66131F32

Στελέχη της κυβέρνησης όπως ο ναύαρχος Διακόπουλος Τέως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , επιβράβευσαν τις ενέργειες του Πάνου Καμμένου, όπως η αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας ή η αναβάθμιση των F 16. Ενέργειες που αποδεικνύονται εθνικά σωτήριες, καθώς με τα «σαπάκια του Καμμένου» – έτσι έγραφαν αναφερόμενη στην αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας – έγινε εφικτό να εντοπίζονται τα τουρκικά υποβρύχια. Ενώ αντίστοιχη δυνατότητα δεν διαθέτουν οι τούρκοι γι’ αυτό και τα ελληνικά υποβρύχια παραμένουν αόρατα.

Η Ελλάδα αποκτά πλεονέκτημα στον αέρα με τα αναβαθμισμένα Viper, και όμως κάποιοι προσπαθούσαν να τορπιλίσουν αυτή την ενέργεια, η οποία μάλιστα κόστισε εξαιρετικά χαμηλά λόγω ακριβώς των ενεργειών του τέως υπουργού άμυνας.

Η συμφωνία με την Σαουδική Αραβία η οποία τορπιλίστηκε από έναν ετερόκλητο εσμό καταζητούμενων, απατεώνων και πολιτικών συνεργατών τους, αλλά και λαμόγιων εντός του υπουργείου τα οποία παραμένουν ακόμα ατιμώρητα διότι έχουν πολιτική προστασία πλέον, αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως εκτός από οικονομικά ωφέλιμη ήταν και εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας.

Οι άθλιες συκοφαντίες για δήθεν σκάνδαλα με το μεταναστευτικό, που πλέον οι εμπνευστές τους τρέχουν να ζητήσουν συγγνώμη για να γλιτώσουν τις καταδίκες, όταν λόγω Πάνου Καμμένου η λαίλαπα αναχαιτίστηκε όταν όλοι περίμεναν ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Συρία, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν και κρυφές πτυχές εκείνων των ημερών, όπως για παράδειγμα τι έγινε στην Ειδομένη.

Φτάνουμε όμως στο σημείο να διαχωρίσουμε αυτούς που προκάλεσαν εθνική ζημιά λόγω αντιπολιτευτικής παράνοιας και των σκοτεινών εγκεφάλων που έπαιξαν ηθελημένα το παιχνίδι της Τουρκίας. Αλήθεια, ποιος θα είχε την ευκαιρία και τα δεκάδες εκατομμύρια να δημιουργήσει έναν προπαγανδιστικό μηχανισμό που ως μοναδικό σκοπό είχε την εξόντωση του Πάνου Καμμένου, όλως τυχαίως εξυπηρετώντας τα τούρκικα συμφέροντα;

Στην συνέχεια μάλιστα φρόντισε να αποτελειώσει και την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, των οποίον ο Ερντογάν κατονόμασε ως εθνικιστή; Τι σύμπτωση, τον δικαίωσε πλήρως νωρίτερα σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ταυτίζοντας την αυτονόητη επέκταση της αιγιαλίτιδα ζώνης στα 12 μίλια με εθνικισμό! Λες και άκουγε κανείς τον Ερντογάν να μιλά στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ποιος διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια – τουλάχιστον – για να φέρεις την εξουσία μία κυβέρνηση η οποία έκανε τον Ερντογάν να πανηγυρίζει τη νύχτα της εκλογής της και να βγάζει θριαμβευτικές ανακοινώσεις; Πως γνώριζε ο Ερντογάν ότι με τον Μητσοτάκη θα επέκτεινε τις προκλήσεις του σε όλο το μήκος και το πλάτος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας ανενόχλητος;

Μην δούμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αποκαλύψεις για σκοτεινή χρηματοδότηση μέσων από βρώμικες εταιρείες που εμπλέκονται σε βρώμικες μπίζνες με το τουρκικό βαθύ κράτος. Διότι εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τότε θα ζήσουμε πρωτοφανή γεγονότα τα οποία ουδείς θα μπορέσει να τα χαλιναγωγήσει, παρακρατικά και παραδικαστικά. Διότι ακόμα κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν κατά φέρει να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Κολομβία, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι ο πατριωτισμός των ελλήνων θα υπερασπίσει την πατρίδα και θα τιμωρήσει τυχόν όργανα της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.