Δημοσκόπηση – πράσινο φως για τον ακρωτηριασμό της πατρίδας

Νωρίτερα σήμερα στον Alpha ο ελληνικός λαός παρακολούθησε ανάποδος την δημοσκόπηση της Marc που την παρουσίασε ο κύριος Θωμάς Γεράκης.

Την ώρα που η Ελλάδα λοιπόν δέχεται την μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση μετά τη μαύρη νύχτα των Ιμίων, από ένα πολιτικό προσωπικό παρόμοιο αν όχι ίδιο με το καθεστώς Σημίτη, ο κύριος Γεράκης μας ενημέρωσε ότι είμαστε τρισευτυχισμένοι με την κυβέρνηση μας, ότι η δημοτικότητα της κυβέρνησης καλπάζει, ότι ο κόσμος Αγκαλιάζει τις επιλογές της. Ότι ο κόσμος δηλαδή ένας στους δύο έλληνες δεν θέλει σκληρή στάση απέναντι στην Τουρκία.

Είναι λες και βλέπαμε έναν εφιάλτη από το παρελθόν. Όταν πάλι ο κύριος Γεράκης το 2012 μας έλεγε ότι υπήρχαν πολλοί έλληνες υποστήριζαν το μνημόνιο για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Η Ελλάδα από φυσικά χρεοκόπησε λόγω μνημονίου, και φυσικά την αποτελείωσε το PSI του Σαμαρά και του Βενιζέλου, που δημοσκοπήσεις σαν του κυρίου Γεράκη τους έφεραν στην κυβέρνηση.

Η σημερινή δημοσκόπηση λοιπόν φαντάζει προπομπός της νέας εθνικής τραγωδίας με την παράδοση εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία. Οι έλληνες είστε ευτυχισμένοι με την κυβέρνηση σας, οπότε σκάστε και μην μιλάτε την ώρα που ο Μητσοτάκης θα ακρωτηριάζει το Αιγαίο.

Κάπως ευτυχία επανεκλεγεί ο Σημίτης μετά την προδοσία των Ιμίων, με δημοσκοπήσεις που της έκανε ο ομοϊδεάτης του κυρίου Γεράκη, κύριος Θεοδωρικάκος. Μετανοημένος κομμουνιστής και αυτός που είδες το πρόσωπο του Μητσοτάκη τον νέου Τσαουσέσκου, Γιαρουζέλσκι για την περίπτωση του κυρίου Γεράκη, με δημοσκοπήσεις που θυμίζουν σοβιετικό καθεστώς.

Εμείς δεν θα επαναλάβουμε τις τρομερές καταγγελίες για το συγκεκριμένο δημοσκόπο από τον ζωγράφο Τάσο Παυλόπουλο, με τον οποίον ήταν μαζί στην κομμουνιστική Πολωνία. Θα αναρωτηθούμε μόνο πως είναι δυνατόν ολόκληρη η κοινωνία να βράζει για όλα τα θέματα αλλά ο κύριος Γεράκης να παρουσιάζει με σιγουριά τέτοια εξωφρενικά δημοσκοπικά ευρήματα. Χωρίς να βλέπει εφιάλτες τις νύχτες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.