O Υπάτιος Πατμάνογλου στον ΑΝΤ1: Πήγα και τους φίλησα για τελευταία φορά – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας, ο οποίος έχασε τη γυναίκα και το 3χρονο παιδί του στο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 83ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε:
«Πάγωσα. Ήθελα να τους βγάλω, ήξερα ότι είναι νεκροί… Τους έδωσα το τελευταίο φιλί στο μέτωπο, τους αποχαιρέτησα… Ήθελε να τους πάρει η Παναγία φαίνεται, τι να πω…».
«Πιάνει φωτιά η τουαλέτα και σβήνουν όλα τα φώτα. Πέφτω κάτω και προσπαθώ να βγω γρήγορα έξω γιατί νόμιζα ότι έγινε έκρηξη μέσα στην τουαλέτα. Βγαίνοντας έξω, πήγα να πω στη γυναίκα μου, ‘Τι πήγα να πάθω ρε κορίτσι μου;’, και βλέπω το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δύο. Δεν βλέπω το άλλο αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε. Πηγαίνοντας προς τα κάτω είδα μια ζάντα από μία Porsche κι ένα νεκρό παιδί δίπλα».
Μέσα στο πένθος του βρίσκει το κουράγιο να συλλυπηθεί τους γονείς του νεαρού που οδηγούσε την Porsche και απαντά με μεγαλείο ψυχής σε όσους έστησαν λαϊκό δικαστήριο για τον οδηγό του αυτοκινήτου.
«Βλέποντας συνέχεια το βίντεο από το δυστύχημα, έλεγα γιατί δεν με πήρε κι εμένα, γιατί σώθηκα… Έβριζα τον εαυτό μου. Είναι δυνατόν να σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα κι εγώ να ζω ακόμη;»
Νωρίτερα ο πατέρας είχε αποχαιρετήσει τη γυναίκα του με ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook, γράφοντάς της:
«Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
{dailymotion}x5diaru_|600|400|{/dailymotion}

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.