Οι οργανισμοί GEA και GRAMMO προσκαλούν τους ιδιοκτήτες webradio να αδειοδοτηθούν

Το μουσικό οικοσύστημα της Ελλάδας πλήττεται ανεπανόρθωτα καθώς το οικονομικό αντίκτυπο αυτής της πρωτοφανούς πανδημίας είναι δυσβάσταχτο και πιθανόν μη αναστρέψιμο για τους δικαιούχους της μουσικής, διότι όλες οι επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονταν (κέντρα διασκέδασης, καφέ, μπαρ, μουσικές σκηνές, θέατρα κλπ) λειτουργούν με περιορισμούς ή και καθόλου και όλες σχεδόν οι μουσικές εκδηλώσεις (συναυλίες, festival, κλπ) ματαιώθηκαν.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι έχουν πληγεί και κλάδοι που σχετίζονται με την μουσική, ασχέτως εάν είναι ερασιτεχνικής ή επαγγελματικής εκμετάλλευσης.

Οι Οργανισμοί GEA και GRAMMO, συνυπολογίζοντας τα παραπάνω και γνωρίζοντας ότι ένας από τους εναπομείναντες και διαρκώς εξελισσόμενους κλάδους είναι αυτή τη στιγμή τα webradio, έχουν δημιουργήσει μια άκρως συμφέρουσα τιμολογιακή πολιτική αδειοδότησης η οποία εκπνέει οριστικά στις 31/12/2020 και για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ https://www.geamusic.gr/docs/dimosia-anakinosi-web-radio.pdf προσκαλώντας με αυτόν τον τρόπο όλους τους ιδιοκτήτες webradio να ανταποκριθούν και να αδειοδοτηθούν έως το τέλος του έτους με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε αφενός τη μουσική και τους δημιουργούς της που πλήττονται ανεπανόρθωτα από αυτήν την κρίση, αφετέρου τα webradios να συνεχίσουν να αναπαράγουν και να παρουσιάζουν στο κοινό τις μουσικές επιλογές τους, νόμιμα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.