Μας ετοιμάζουν για «lockdown» με το 99% των κρουσμάτων να είναι ασυμπτωματικοί και το 50% να είναι παράνομοι μετανάστες

Ετοιμάζουν για άλλη μια φορά να κλείσουν την χώρα με «lockdown» και σήμερα θα ανακοινώσουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που θα αγγίζει ακόμα και τα πεντακόσια.

Τα κρούσματα βέβαια από μόνα τους δεν σημαίνουν τίποτα καθώς το 99% είναι ασυμπτωματικοί και το 50% είναι παράνομοι μετανάστες

Μόνο στην δομή του Καρά Τεπέ και μετά από πάνω από 7.000 τεστ που έγιναν κατόπιν του εμπρησμού βρέθηκαν 243 νοσούντε παράνομοι μετανάστες από κορωνοϊό!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

«Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκια του ΕΟΔΥ επιχειρούν στη νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο (ΚΥΤ – Καρά Τεπέ), έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 7.064 ελέγχους γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid test) για ανίχνευση του ιού SARS-CoV2. Έχουν ανευρεθεί 243 νέες μολύνσεις (ποσοστό 3,44 %), εκ των οποίων 128 είναι άνδρες  (52,7%), με μέση ηλικία τα 24 έτη».

Σχεδόν το 50% των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής είναι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες.

Και στην Αττική ζει το 45% του ελληνικού πληθυσμού και αποτελεί ενδεικτικό «βαρόμετρο» για όλη την χώρα.

Άρα ένα μεγάλο μέρος του υγειονομικού βάρους οφείλεται στους παρανόμως εισερχόμενους στην χώρα οι οποίοι φυσικά βοηθούν και αυτοί με την σειρά τους στην μετάδοση του ιού στους γηγενείς κατοίκους δηλαδή στους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 48,16% των εισαγωγών σε τρια εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων των Αθηνών, έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς (Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ) που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα τα περιστατικά κατανέμονται ως εξής: Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.