ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΓΚΥΖΗ και Βοτανικό ο Παύλος Γερουλάνος [εικόνες]

Στις Λέσχες Φιλίας του Γκύζη και του Βοτανικού συνέχισε τις δράσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος συνομίλησε με τα μέλη των λεσχών, ενώ επισκέφθηκε και καταστήματα της περιοχής.

Πεζοδρόμια, ασφάλεια, φωτισμός, καλύτερη ανταπόκριση των δημοτικών υπηρεσιών στα ζητήματα της καθημερινότητας, βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων.

«Ο Βοτανικός είναι μια περιοχή ιστορική δίπλα στο κέντρο της Αθήνας κι όμως μοιάζει ξεχασμένη. Το Πέτρινο, για παράδειγμα, το δημοτικό αναψυκτήριο, εδώ και 6 χρόνια παραμένει κλειστό, παρόλο που ήταν ένα σημείο συνάντησης για όσους επιμένουμε να μένουμε εδώ», είπε η κυρία Κωνσταντίνα.

«Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων που αφορούν τους δημότες τρίτης ηλικίας, τους συνταξιούχους, τους γονείς μας. Οι λέσχες φιλίας, τα προγράμματα δια βίου μάθησης, τα δημοτικά ιατρεία είναι μόνο μερικές από αυτές. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε αυτές τις υπηρεσίες, να τις ενισχύσουμε ώστε να προσφέρουμε στον κάθε δημότη μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Από την ψυχαγωγία μέχρι την προσβασιμότητα, από τη φροντίδα υγείας μέχρι την ενημέρωση, για να μπορούν να αισθάνονται ότι ο δήμος είναι πάντα δίπλα τους να τους υποστηρίζει», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.