Ο Δήμος Αθηναίων, μετά τις ζαρντινιέρες, φέρνει τη μόδα της… διαφημισολωρίδας;

Σε μια ασυνήθιστη, αλλά… to the point ανακοίνωση-καταγγελία κατά του Δήμου Αθηναίων προέβη ο πανελλαδικός σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα», θίγοντας ένα ζήτημα το οποίο, υπό άλλες συνθήκες, ίσως και να περνούσε -αδίκως- απαρατήρητο.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Ο Δήμος της Αθήνας δημιουργεί και διαφημισολωρίδα στην Πανεπιστημίου;», σχολιάζοντας το γεγονός της ύπαρξης «ξεκάρφωτων» πλαισίων με διαφημίσεις μέσα στο οδόστρωμα: «Είναι απίστευτο αυτό που έχουν κάνει στην Πανεπιστημίου, μπροστά από τα Προπύλαια και την Βιβλιοθήκη. Μετέφεραν τα στέγαστρα των στάσεων των λεωφορείων από το πεζοδρόμιο μέσα στο οδόστρωμα της Πανεπιστημίου, αλλά άφησαν στη θέση τους πάνω στο πεζοδρόμιο τα κάθετα παράνομα διαφημιστικά πλαίσια με διαφημίσεις που ανανεώνονται και από τις δύο πλευρές

Είναι μοναδικό παγκόσμια φαινόμενο η ύπαρξη σειράς διαφημιστικών πλαισίων πάνω σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης και μοναδικό, επίσης, το μέρος που πραγματοποιήθηκε αυτό το απίστευτο εγχείρημα, ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας με ιστορικά κτίρια».

  • Δείτε την πλήρη ανακοίνωση-καταγγελία του συλλόγου εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.