Κυριάκος Μητσοτάκης προς μαθητές: Σας θαυμάζω που φοράτε μάσκα

Το “παρών” στον αγιασμό στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κι απηύθυνε το δικό του μήνυμα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Πρωθυπουργός που έφθασε στο σχολείο φορώντας μάσκα και συνοδευόμενος από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι οι μάσκες και τα παγούρια πήγαν παντού. “Όλοι μας θα πρέπει να καταβάλουμε μια προσπάθεια παραπάνω ώστε να παραμείνουμε υγιείς, να φροντίσουμε τους γονείς μας, να φροντίσουμε τους παππούδες μας, να φροντίσουμε τις γιαγιάδες μας. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ εύκολο να περνάτε όλη σας τη μέρα φορώντας μία μάσκα, αλλά θαυμάζω το γεγονός ότι όλες και όλοι δείχνετε αυτήν τη συνέπεια και θα κάνετε τελικά αυτό που είναι σωστό. Είναι μια στιγμή που επιτρέπεται ο ένας να αντιγράφει τον άλλον στο να φοράτε τη μάσκα, να κρατάτε αποστάσεις, να πλένετε τα χέρια σας, να αποφεύγετε τις πολλές αγκαλιές, να φροντίζετε τους εαυτούς σας” ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού προς τους μαθητές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.