Γιατί πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός μεταναστών με τους παραβατικούς στους καταυλισμούς ;

Λόγω έλλειψης χώρων, θα ξαναμπούν μαζί στους καταυλισμούς των προσφύγων, οικογένειες Σύριων με μικρά παιδιά και Σομαλοί Τζιχαντιστές, Αφγανοί, Πακιστανοί, φανατικοί μουσουλμάνοι και παραβατικοί που ήταν κρατούμενοι στη Μόρια και το έσκασαν με αφορμή την πυρκαγιά που έβαλαν; Τότε σίγουρα θα έχουμε πολύ σύντομα μια από τα ίδια, ίσως και χειρότερα.
Δεν έχουν καμία δουλειά οι οικογένειες με όλους αυτούς, που είναι ύποπτοι, για το λόγο που βρέθηκαν στην χώρα μας και το ρόλο που έχουν έρθει να διαδραματίσουν.
Επιτέλους, πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός, για να μη ξαναδούμε τις θλιβερές εικόνες, οικογένειες με παιδάκια να κοιμούνται στους δρόμους ή στα νεκροταφεία, δίπλα στους τάφους.
Κι όταν γίνει αυτός ο διαχωρισμός και συμβεί κάτι ανάλογο στους καταυλισμούς των σκληροπυρηνικών μεταναστών, με αυτό που συνέβη τις τελευταίες μέρες στη Μόρια, τότε θα τύχουν και της ανάλογης αντιμετώπισης, χωρίς να μας κατηγορήσει κανείς, γιατί φυλακίζουμε ή απελαύνουμε εξτρεμιστές, ταραχοποιούς και προβοκάτορες ή αλλιώς πεμπτοφαλλαγίτες που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, καθοδηγούμενοι από την Τουρκία.
Αυτό που προέχει όμως, είναι να μείνουν χώρια οι πρόσφυγες από τους μοναχικούς μετανάστες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.