ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ENERGA – Hellas Power

Στις 15 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει ξανά το Πενταμελες Εφετείο Κακουργημάτων αναφορικά με την υπόθεση της Energa- Hellas Power.

Ο συνήγορος του Αχιλλέα Φλώρου, Μιχάλης Δημητρακοπουλος, δήλωσε κώλυμα στο πρόσωπό του, υποστηείζοντας πως δεν ειναι ενημερος για τη δικογραφία. Κι αυτό γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορούμενου πριν από λίγες ημέρες και δεν εχει προλάβει να ενημερωθεί για το σύνολο της δικογραφίας. Έται ο δικηγόρος ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας προκειμένου να προετοιμαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο καθονται 11 κατηγορούμενοι που πριν δύο χρόνια καταδικάστηκαν από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Το Φεβρουάριο του 2017, ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου, υποχρεώνοντας και τους 11 να βρεθούν ξανά απέναντι από τους τακτικούς δικαστές. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν κατά περίσταση, είναι: υπεξαίρεση σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου, λαθρεμπορία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.