Κ.Μητσοτάκης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και έκανε παρατήρηση σε δημοσιογράφο που δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

Έφτασε λίγο πριν τις 22:30 στη Θεσσαλονίκη Κυριάκος Μητσοτάκης. Δημοσιογράφοι περίμεναν τον πρωθυπουργό κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο Electra Palace και δέχθηκαν παρατήρηση γιατί κάποιοι απ’ αυτούς δεν φορούσαν μάσκα. 

Λόγω του επιβαρυμένου προγράμματός του, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ, χωρίς να συμμετάσχει όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο στο πάνελ με θέμα τις Προοπτικές Ανάπτυξης της Βορείου Ελλάδος.

Αύριο ο πρωθυπουργός στις 10:00 θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ- Helexpo, ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο ο κ. Μητσοτάκης αντάλλαξε σύντομο χαιρετισμό με παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, χωρίς να παραλείψει να κάνει παρατήρηση σε κάποιους από αυτούς καθώς δε φορούσαν μάσκα.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.