Νεκρός 34χρονος αλεξιπτωτιστής στα Μέγαρα σε νυχτερινή ρίψη – Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Σε τραγωδία κατέληξε η νυχτερινή εκπαίδευση αλεξιπτωτιστών των ειδικών δυνάμεων στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, 34χρονος ΕΠΟΠ Λοχίας, του ΕΤΑ (Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών) πραγματοποίησε με την ομάδα του νυχτερινή ρίψη με αλεξίπτωτα στα Μέγαρα. Λίγο μετά τις 22.00 κι ενώ όλοι είχαν προσγειωθεί στη ζώνη ρίψης διαπιστώθηκε ότι απουσίαζε ο 34χρονος.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες που κράτησαν όλη νύχτα, μέχρι το πρώτο φως, όποτε κι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην παραλία των Μεγάρων.

Όπως αναφέρεται, χθες το βράδυ υπήρχαν περίοδοι με κατά τόπους δυνατούς ανέμους κι εκτιμάται ότι ίσως τον παρέσυρε κάποιο ρεύμα.

Το τραγικό συμβάν ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα. Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.