Σφάχτηκαν αλλοδαποί στη δομή των Διαβατών

Μαχαίρια βγήκαν στη δομή φιλοξενίας μεταναστών, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Μάλιστα, οι συμπλοκές μεταναστών στη συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας είναι καθημερινό φαινόμενο, όμως χθες τα ξημερώματα τα πράγματα ξέφυγαν, αφού ομάδες προσφύγων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα ένας αλλοδαπός να βρεθεί μαχαιρωμένος κι ένας άλλος με θλαστικά τραύματα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους δύο σοβαρά τραυματίες (υπήρχαν κι άλλοι με ελαφρότερα τραύματα), οι οποίοι ωστόσο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των προσφύγων έχουν μπει και παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούν να επιβληθούν στους άλλους, δημιουργώντας συμμορίες εντός της δομής, διεκδικώντας την απόλυτη κυριαρχία.

Σε αυτό το πλαίσιο θέλουν να επιτίθενται σε γυναίκες άλλων, σε νεαρές που δεν έχουν ενηλικιωθεί, ακόμη και σε μικρά αγοράκια.

Είναι φυσιολογικό αυτοί οι αλλοδαποί που βλέπουν τις κινήσεις των παράνομων μεταναστών να αντιδρούν και να προσπαθούν να αμυνθούν, κάτι που συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ωστόσο, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα: Πώς γίνεται μέσα στη χώρα μας να υπάρχει μια δομή (υπεράριθμη) στα Διαβατά φορτωμένη με παράνομους μετανάστες οι οποίοι δεν ελέγχονται από κανέναν;

Και γιατί οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, φτάνοντας ακόμη στο σημείο να πηδάνε τα συρματοπλέγματα και να κινούνται προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας χωρίς έλεγχο; Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να απαντήσει;

*φωτό αρχείου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.