Ζέρβας: “Στόχος να λυθεί το πρόβλημα των μεταφορών στην Θεσσαλονίκη” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ην ικανοποίησή του για την έλευση των πρώτων λεωφορείων που θα ενισχύσουν το έργο της μεταφοράς του κοινού στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος της πόλης μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών παρουσίασαν τα νέα οχήματα που ήρθαν από την Λειψία της Γερμανίας. Τα πρώτα τέσσερα από τα συνολικά 50 βρίσκονται ήδη στην πόλη.

Ο Κ. Ζέρβας μιλώντας για τα οχήματα αυτά έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή για το πως φτάσαμε στη σημερινή μέρα χαρακτηρίζοντας το θέμα των μεταφορών “το νούμερο ένα πρόβλημα της Θεσσαλονίκης”.

“Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα πρώτο στάδιο υλοποίησης του πλάνου” είπε και συνέχισε: “2 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζουμε τα νέα λεωφορεία που είναι μια πρώτη ανάσα για τις μεταφορές. Κάθε μέρα θα αγωνιζόμαστε ώστε το πρόβλημα αυτό να λυθεί. Ωστε η Θεσσαλονίκη να έχει μαζικές μεταφορές που αρμόζουν σε μια ευρωπαϊκή Μητρόπολη”.

Θεσσαλονίκη λεωφορεία

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.