Νέες αποκαλύψεις για τους φονιάδες της Τοπαλούδη – Tι έκανε ο 19χρονος μετά το έγκλημα

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο έκαναν φίλοι του 19χρονου κατηγορούμενου, υποστηρίζοντας ότι συνέχιζε κανονικά τη ζωή του μετά τη δολοφονία, ενώ πλησίασε και άλλες νεαρές κοπέλες.

«Μπροστά στα μάτια μας έγινε ότι την πήρε. Και την πήρε στο αμάξι», αναφέρει φίλος των κατηγορούμενων στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 19χρονος εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου (τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης), σε πλατεία στην περιοχή Ευαγγελισμός.

Εκεί, ανάμεσα σε μια μεγάλη παρέα βρισκόταν και ένα 18χρονο κορίτσι, το οποίο πείστηκε από τον κατηγορούμενο να πάνε μαζί μία βόλτα.

Ο 19χρονος κάλεσε και έναν ακόμη φίλο του να πάει μαζί τους. «Είχε έρθει κι αυτή (η 18χρονη) στην πλατεία να αράξουμε και ήρθε στην παρέα και λέει (ο 19χρονος) «έλα κι εσύ» και εγώ δεν πήγα», περιγράφει στον ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας, που έχει καταθέσει και στις αρχές.

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας τόνισε ο 19χρονος πήρε έναν άλλο φίλο του και απομακρύνθηκαν.

«Εγώ μέχρι εκεί που μπορούσα να πάω πήγα να μιλήσω, στην Ασφάλεια και μου έφυγε ένα βάρος».

«Το Σάββατο δεν τον είχαν πιάσει τον Λ… (19χρονο), είχε πάει βόλτα με μία κοπέλα», αναφέρει φίλη της 18χρονης, η οποία της εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνο το Σάββατο ενέδωσε στις ορέξεις του 19χρονου και ενός ακόμη 23χρονου, που προσκάλεσε ο φερόμενος ως δράστης.

«Μου είπε ότι το Σάββατο ήταν Ευαγγελισμό και ο Λ… (19χρονος) κάνει “πάμε βόλτα” και η κοπέλα είπε «εντάξει πάμε» και την πήγανε στο «Έλλη», έγινε ότι έγινε, μετά την πήγανε «Ενυδρείο», ήρθε και ένας άλλος μετά, δεν μπορώ να πω όνομα, έγινε ότι έγινε και μετά την άφησαν».

Οι γονείς του 19χρονου εγκατέλειψαν τη Ρόδο

Το σοκ από την εμπλοκή του γιου τους στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας ήταν τόσο ισχυρό, που οι γονείς του 19χρονου αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Ρόδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Τις πρώτες μέρες, η μητέρα του 19χρονου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού με ισχυρό σοκ.

Ωστόσο, οι φρικιαστικές αποκαλύψεις που ακολούθησαν, έκαναν την οικογένεια να φύγει από το νησί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.