Η πάντα ετοιμοπόλεμη φρεγάτα F-453 «Σπέτσες», μόνη της στο Λιβυκό πέλαγος

Βγήκαν  τα Καραβόσκυλα Πολεμικού μας  Ναυτικό  στο Αιγαίο  την ημέρα της Κρίσης με την Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΕΣ » Επικεφαλής να σπεύδει στην Περιοχή  της Έντασης… αλλά και με άλλα πολεμικά που είναι ήδη στη περιοχή την 21η Ιουλίου!

Η Φρεγάτα μας που τα εύσημα αξίζουν στον Κυβερνήτη, στο Επιτελείο και στο Πλήρωμά της ήταν η πρώτη που έσπευσε στη περιοχή και έλαβε τακτική Θέση απέναντι σε 15 τουρκικά πολεμικά… Τα ναυτάκια μας εξάλλου έχουν συνηθίσει να επιχειρούν πάντα με υπέρτερες δυνάμεις.

φρεγάτα ΣπέτσεςΝα υπενθυμίσουμε οτι η φρεγάτα μας επιχειρούσε στα ανοιχτά της Λιβύης απέναντι σε 5 τουρκικές φρεγάτες

Μόνη και έρημη έχει απομείνει η ελληνική φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ του Πολεμικού Ναυτικού στο Λιβυκό απέναντι μετά και την απόσυρση της γαλλικής φρεγάτας, σε 4 φρεγάτες και μια φρεγάτα ειδικών και πολλαπλών αποστολών του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού!

 

Στα χαρτιά έμειναν τότε οι εξαγγελίες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για την επιχείρηση «ΕΙΡΗΝΗ» απέναντι στο τουρκικό συνεχόμενο εξοπλισμό των μισθοφόρων της Λιβύης αφού τα πολεμικά πλοία δεν  επιχείρησαν ποτέ στη Θάλασσα της Λιβύης!

φρεγάτα Σπέτσες

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.