Επανάληψη της ίδιας ιστορίας, από τους βαρβάρους…

Στην κυπριακή ΑΟΖ το «Μπαρμπαρός»…
Τότε ευτυχώς έφυγε το τουρκικό Oruc Reis, πήγε στη μακρινή χώρα Κύπρο…

Ναι, ευτυχώς τότε έφυγε το τουρκικό Oruc Reis, που το παρέσυραν τα 4 μποφόρ του Αιγαίου και μπήκε κατά λάθος στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα…. Τώρα κατευθύνεται και παραβιάζει ΑΟΖ ξένης χώρας….της Κύπρου…. Είναι μακράν μην ανησυχείτε Έλληνες….. .
‘Οπως και το Μπαρμπαρός …σήμερα….

ΠΑΛΙ….. ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΑ…ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ; ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ…. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΣ….ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ….. ΜΑΚΡΑΝ ; ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ……ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ…
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ….. ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

Ερντογάν: Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο όπως κάναμε με την Αγία Σοφία
30/07/2020, 11:44

Έξω από την Αμμόχωστο το Barbaros – Σταματήστε τις επιχειρήσεις, λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
30/07/2020, 07:02

Το «Μπαρμπαρός» συνοδεύουν ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο και ένα δεύτερο υποστηρικτικό πλοίο
Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός» εισήλθε από τα ξημερώματα στην περιοχή που δέσμευσε με παράνομη Navtex η Τουρκία, εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
Σύμφωνα με την Navtex που εξέδωσε η Τουρκία, η περιοχή αυτή βρίσκεται νοτιοανατολικά του ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο και περιλαμβάνει τμήματα των τεμαχίων 2,3 και 13 της κυπριακής ΑΟΖ.
Η Κυπριακή Δημοκρατία, κατά τη συνήθη πρακτική, εξέδωσε αμέσως μετά την έκδοση της τουρκικής navtex πριν από δύο μέρες, antinavtex η οποία χαρακτηρίζει την τουρκική navtex παράνομη και αναφέρει ότι παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Δημοκρατίας.
Σημειώνεται ότι το «Μπαρμπαρός» βρισκόταν ήδη για σκοπούς «έρευνας» στη συγκεκριμένη περιοχή από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάιο του 2020, έχοντας καλύψει ολόκληρη την περιοχή και επανήλθε σήμερα δριμύτερο…
Το «Μπαρμπαρός» συνοδεύουν ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο και ένα δεύτερο υποστηρικτικό πλοίο.

Στις νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας «αντέδρασε» το υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, καλώντας την Άγκυρα να τις τερματίσει, ενώ Αθήνα και Λευκωσία βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία συντονίζοντας τις ενέργειες τους.

Συνεχίζω προσθέτοντας συνοπτικά και ενδεικτικά με «ολίγα» παλαιότερα δημοσιευμένα αποσπάσματα μου, διότι τα εγκλήματα των βαρβάρων μόνο στην άπατη πίθο των Δαναϊδών χωράνε και αν…..

Το 1974 επιτεθήκατε άνανδρα σε ένα μικρό άοπλο νησί την Ελληνική Κύπρο 500000 κατοίκων…. Ήταν σε αναλογία με την Τουρκία το 0,006097561, με τον εικοσαπλάσιο υπέρτερο στρατό σας εισβολής, αφού σας δόθηκε η αφορμή λόγω του προδοτικού πραξικοπήματος, παραποιήσατε και διαστρεβλώσατε το άρθρο 4 της συνθήκης Ζυρίχης- Λονδίνου…. Και κάνατε ειρηνετική επιχείρηση δόλιοι, (Kıbrıs Barış Harekâtı, Επιχείρηση ειρήνευσης Κύπρου ή τουρκικά: Atilla Kıbrıs Barış Harekâtı, Επιχείρηση ειρήνευσης Κύπρου ή τουρκικά: Atilla Harekâtı, Επιχείρηση Αττίλας.) κατασφάζοντας χιλιάδες αμάχους…

Το λεηλατήσατε, το ρημάξατε, χιλιάδες οι νεκροί, το 37% των εδαφών του, αυθαίρετα το οικειοποιηθήκατε. Ήρθατε πένητες– βάρβαροι και φύγατε εκατομμυριούχοι, από τις λεηλασίες της πλούσιας Βόρειας Ελληνικής Κύπρου. Δεν αφήσατε όρθιο τίποτα, ούτε Μουσεία, ούτε εκκλησιαστικούς θησαυρούς, ούτε το πλούσιο περιεχόμενο των νοικοκυρεμένων σπιτιών των Ελληνοκυπρίων, τα κρατικά θησαυροφυλάκια, τις τράπεζες….Δεν χορτάσατε ούτε από αίμα, ούτε από τις λεηλασίες. Και τώρα θέλετε να λεηλατήσατε και τον ορυκτό πλούτο και της Κύπρου και της Ελλάδας… με βάση το «δίκαιο» του ισχυροτέρου….. Αυτό επιθυμείτε να κάνετε και σήμερα για να ολοκληρώσετε το βάρβαρο έργος σας ….:::: Αιδώς….

Δειλού γαρ αντρός δειλά και φρονήματα.
Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής

Είναι στο αίμα σας. Επαναλαμβάνω, κτίσατε μια χώρα χωρίς ιστορία. Μόνο με ποινικό μητρώο, σε κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη και την συντηρήσατε, από τις αρπαγές ξένων περιουσιών, που λεηλατήσατε από τις Χριστιανικές ισχυρές μειονότητες που ειρηνικά ζούσαν στην Μ. Ασία και τις μικρές χώρες που κατακτήσατε….Με την δύναμη της σπάθης και τον υπέρτερο στρατό σας πετύχατε ντροπιαστικές νίκες και κατακτήσεις….Ποτέ δεν αντιμετωπίσατε ισοδύναμους στρατούς, αλλά και αν αντιμετωπίζατε ντροπιαστικές ήττες είχατε…ακόμη και από μια φούχτα ηρωϊκών Ελλήνων επαναστατών….. Όσον αφορά τις νίκες σας και αυτές ντροπιαστικές ήταν…. .

Δεν φτάνουν ποτέ, δεν χορταίνουν το αδηφάγο σας στόμα, ούτε οι κλεψιές σας, ούτε τα εγκλήματα πολέμου, που ανά τους αιώνες διαπράττετε. Δεν αισχύνεσθε, που η Διεθνής Κοινότητα σας κοιτά με περιφρόνηση….;;;; Άπατη είναι η πίθος των Δαναϊδών, για εσάς και τα εγκλήματα σας.

«Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού», γράφει ο Λούθηρος Μαρτίνος.

«Για τους Ρωμιούς της Πόλης, οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα σαν να λέμε….χολέρα, πλημμύρα, σεισμός…ένα τέτοιο πράγμα οι Τούρκοι γεννικά,» Μαρία Ιορδανίδου.

«Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης» Τσάρος Νικόλαος.

«Οι Τούρκοι είναι προτιμότερο να εξοντωθούν, παρά να κατακτηθούν…» την εξόντωση τους προτιμούσε ο Ναπολέων….

«Δεν υπάρχει σημαία τόσο μεγάλη για να καλύψει την ντροπή το να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους…» HowardZinn.

«Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό» Τσώρτσιλ…..

«Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του».
«Επαναστατική Προκήρυξις» Ρήγας Φεραίος..

-«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

-«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

-«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)

Αυτά τα απάνθρωπα όντα, ναι, ο λαός χωρίς ιστορία, αλλά με πλούσιοι ποινικό μητρώο,, είναι περήφανος για την βαρβαρότητα του και γιορτάζουν επετείους καταπάτησης ξένων εδαφών και γενοκτονιών….Και αυτό οφείλεται στους δυτικούς συμμάχους και φίλους, που προδίδουν ανέκαθεν και τους ανέχονται……

Και τέλος δύο ενδεικτικές λαογραφικές παροιμίες…

( Η μακαριστή μάνα μου Ανδριάνα τις έλεγε…)
«Ο Τούρκος κι η ουχιά δεν έχουνε μπιστιά»
«Τούρκο φίλευε κώλο φύλαγε…Τούρκο είδες; Γρόσια θέλει…Και άλλο είδες; Και άλλα θέλουν και αν δεν τα δώσεις με το ζόρι θα στα πάρουν..»

Τα κότσια σας μέχρι εκεί αντέχουν θρασύδειλοι, δόλιοι άσπονδοι «γείτονες», να εισβάλλετε σε μικρές ειρηνικές … χώρες, αδύναμες και άοπλες με τον υπέρτερο στρατό σας…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ
TURKS BARBARIAN UTANIYOR – UTANC.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
WWW.LEDRASTORY – CYPRUSHELLENICA.BLOGSPOT.CO,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.