«Η ειρήνη περνά από τον διαμελισμό της Τουρκίας»

«Η ειρήνη στον κόσμο, στο Αιγαίο, στην Μεσόγειο, περνά από τον διαμελισμό και διάλυση του ισλαμοκεμαλικού κρατικού παρακρατικού μορφώματος με το ψευδώνυμο Τουρκία», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης.

«Μια νέα Ανατολία των λαών της απαλλαγμένη από τα δεσμά του Εξτρεμιστικού Σουνιτισμού, του νεοναζιστικού Κεμαλισμού, της Μαφίας των παρακρατικών Γκρίζων Λύκων και εμπόρων ηρωίνης, ανθρώπων και οπίου.

»Μια Ανατολία των γηγενών αυτοχθόνων δημοκρατικών λαών που θα έχουν αποτινάξει τα δεσμά της μπαζωμένης κυριαρχίας του Εκτουρκισμού.

»Μια νέα Ανατολία του ανθρωπισμού, της Ειρήνης, των επιμέρους πολιτισμών στον πολυαίωνο καμβά του πανέμορφου τοπίου της.

»Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της Ελλάδας για να επιβιώσει μεσοπρόθεσμα και κυρίως μακροπρόθεσμα με αύξηση του δημογραφικού της δείκτη, έξυπνο εξοπλισμό των Ενόπλων δυνάμεων της με Ελληνική παραγωγή και συνεργασίες, ενεργειακή απεξάρτηση με εκμετάλλευση των μυθικών της κοιτασμάτων στα θαλάσσια οικόπεδα της.

»Καμία συμφωνία και διαπραγμάτευση με το καθεστώς Ερτογάν. Καμία συζήτηση.

»Είναι ό,τι επιζητεί για να διασωθεί και μετά την επιβίωση του να επιτεθεί.

»Δεν πρέπει η Ελλάδα να δώσει χείρα βοηθείας στους πειρατές.

»Ας το σκεφτούν καλά όλοι αυτό.

»Για την Ελλάδα μιλάμε και το μέλλον των παιδιών της», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.