Το ΓΙΑΒΟΥΖ στην Κύπρο ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν μπορούν να τα βρουν!

Tην ώρα που στη Σύνοδο Κορυφής έβαλαν τις προκλήσεις της Τουρκίας κάτω από το χαλί εκβιάζοντας έμμεσα την Ελλάδα (κυρίως) αλλά και την Κυπριακή Δημοκρατία με τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, η Τουρκία κατέβασε το YAVUZ στην Κυπριακή ΑΟΖ σύμφωνα με την παράνομη NAVTEX 0950/20. Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι όσα ανακοινώνει τα κάνει πράξη.

Ερώτημα που θα απαντηθεί όπως αναφέρει το militaire.gr μέχρι το τέλος της Συνόδου Κορυφής είναι αν ο κ.Μητσοτάκης και ο κ.Αναστασιάδης, θα επισημάνουν στους ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής την πλήρη απαξίωση τους από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Ο κ.Ερντογάν “παίζει” μαζί τους, αλλά εκείνοι έχουν τις “λογιστικές τους αγωνίες”.

Την ίδια ώρα στο Αιγαίο περίπου 30 με 35 τουρκικά αλιευτικά πλέουν γύρω από ελληνικά νησιά όχι μόνο για να ψαρέψουν, αλλά για να στείλουν το μήνυμα της “γαλάζιας πατρίδας” και της συνεκμετάλλευσης. Αντίδραση ουσίας μηδέν από την Αθήνα, που εκπέμπει μήνυμα επικίνδυνης χαλαρότητας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.