ΠΡΟΣΟΧΗ….Τα κανάλια μοιράζουν τρόμο για να κρύψουν την Εθνική απειλή

Φυσικά και ο κορονοϊός είναι απειλή για όλους. Φυσικά και χρειάζονται μέτρα. Φυσικά και χρειάζονται οι μάσκες στα σουπερμάρκετ, που κάποιοι τις θεωρούσαν άχρηστες μέχρι πρότινος. Το κύμα τρομολαγνείας όμως που σαρώνει τα κανάλια ταυτόχρονα με το φιάσκο της συνόδου κορυφής, δεν προέρχεται από ευαισθησία για την δημόσια υγεία. Είναι για άλλη μια φορά το προπαγανδιστικό τέχνασμα για να συγκαλύψουν την εθνική μειοδοσία που έρχεται.

Εθνική μειοδοσία που εξυφαίνεται με την ανυπαρξία αντίδρασης στις συνεχιζόμενες τουρκικές επιθετικές ενέργειες. Με την απέλπιδα προσπάθεια να πέφτουν στα μαλακά θέματα όπως η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, η εισβολή τουρκικών αλιευτικών που γίνεται αυτές τις ώρες, η κατάπτυστη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αρνείται να μιλήσει για την τουρκική επιθετικότητα.

Καλά θα κάνουν οι προπαγανδιστές που πρωταγωνιστούν σε κάθε λίστα διαφθοράς, να συνειδητοποιήσουν ότι ο κορονοϊός κάποτε θα φύγει. Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας θα τους στοιχειώνει μια ζωή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.