Προωθουν σχέδιο τύπου Παπαθεμελη για τα beach bar. Θα στέλνουν για ύπνο τον κόσμο που κάνει διακοπές με τις κότες για να μην κολλήσει Κορωνοϊο

Ο κόσμος πάει διακοπές για να ξεδώσει και κάποιοι προτείνουν στην κυβέρνηση να δημιουργηθεί στη χώρα και ειδικά στις τουριστικές περιοχές μια νέα κατάσταση όπως παλιότερα με τον νόμο Παπαθεμελη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες καταπολέμησης και πρόληψης του Κορωνοϊού με περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας των νυχτερινών μαγαζιών.

«Μπαίνουμε σε περίοδο δυσκολιών, έχουν χτυπήσει τα καμπανάκια, αυξάνονται και τα εισαγόμενα κρούσματα και τα εγχώρια κρούσματα κορονοϊού» δήλωσε ο παθολόγος-λοιμωξιολόγος και μέλος των Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Μάριος Λαζανάς μιλώντας στο OPEN.

«Είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι ο κορονοϊός δεν έχει φύγει» τόνισε ο κ. Λαζανάς, ενώ αναφέρθηκε στα φαινόμενα συνωστισμού, προτείνοντας ακόμη και αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των beach bars. «Λέμε να μην υπάρχει συνωστισμός. Βλέπετε τι γίνεται στα μπαρ το βράδυ ή στα beach bar και στις παραλίες; Ενδεχομένως να χρειαστεί να μπουν κάποιοι περιορισμοί στο ωράριο λειτουργίας τους», τόνισε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.